Várható-e Smallville reunion a Supergirl 3. évadában?

7 év után újra együtt lesz a páros?

A Smallville egykori főhőse, Tom Welling éppen a FOX 2017-es nyári TCA (Television Critics Assiociation – Televíziós Kritikusok Szövetsége) sajtóeseményen bukkant fel, méghozzá a csatornán futó Lucifer tiszteletére – amely harmadik évadában állandó szereplőként lesz jelen, nem mellesleg pedig ez lesz az első tévés szereplése, a Smallville véget érte óta – ahol az egyik újságíró megkérdezte a színésztől, szívesen szerepelne-e a Supergirl sorozatban, régi karaktere, Clark Kent személyében, vagy sem.

A kérdés mindenképpen aktuális, pláne annak fényében, hogy egykori kolléganője, Erica Dureance jelen lesz az ősszel érkező harmadik szériában, igaz nem a kultikus karaktere, Lois Lane szerepében, hanem Kara édesanyjaként, akit az előző két évadban Laura Benanti keltett életre.

Nos, Tom Welling a következőt válaszolta:

“Minden tisztelettel mondom azt, hogy nem. A Supergirl egy másik tónus, ami egy nagyszerű sorozat, de nem hiszem, hogy a Smallville-ban eljátszott karakterem ebben a világban is létezne.”

Utóbbi kijelentését nem nagyon értem, hiszen Clark Kent vagyis Superman igenis jelen van Supergirl világában is, méghozzá Tyler Hoechlin személyében, ettől függetlenül megértem, ezért sem volt egészen helyálló a riporter kérdése. Mindenesetre teljes mértékben megértem Welling álláspontját, a nyilatkozata alapján azonban nem derül ki, hogy teljes mértékben elzárkózik a DC Univerzumba való visszatéréssel kapcsolatban, vagy sem. A Lucifer miatt jelen pillanatban természetesen nehezen lenne megvalósítható Welling szerepeltetése, ám ez nem zárja ki azt a tényt, hogy a későbbiekben akár ne történhetne-e meg.

Ráadásul nem Erika Dureance lesz az első “visszatérő”, ugyanis a ’90-es években játszódó Lois & Clark széria két főszereplője is tiszteletét tette már Melissa Benoist sorozatában, igaz nem egy párként, mert míg Dean Cain Alex és Kara apjaként jelent meg egészen az első évadtól kezdve, addig Teri Hatcher Mon-El édesanyjaként gonosztevő szerepében tért vissza a tavalyi etapban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük