Jövőhéten kezdetét veszi a Blindspot 3. évada az RTL sorozatcsatornáján!

Jövőhéten csütörtökön startol el a Rejtjelek legújabb évada a Cool TV-n.

A Cool TV már az X-Akták 11. évadának premier epizódja alatt leadott egy eléggé titokzatos ajánlót, amelyben felhívták a sorozatrajongók figyelmét, hogy hamarosan a Blindspot is új részekkel fog jelentkezni. A grogramstruktúra szempontjából ideje volt már egy kicsit frissíteni a csatorna kínálatán, hiszen Mulder és Scully mellett csakis A zöld íjász volt még a másik premier szériájuk, aminek az ötödik évada pont a jövőhéten ér finishbe, és a tengerentúlon jelenleg is képernyőn lévő hatodik etap az eddigi jelek alapján nem mostanában fog itthon képernyőre kerülni.

Na de visszatérve a cikk tárgyára mivel már nincs egy hét sem hátra a Blindspot premierjéig, a csatorna sajtóosztálya nemrég küldött ki egy sajtóközleményt a jeles eseménnyel kapcsolatban, amelyet a továbbiakban el is olvashattok, kiegészítve egy ajánlóval illetve az első két rész tartalmával.

Ezúton is szeretném ,megköszönni, amiért gondoltak rám, és ha ez így marad a továbbiakban, akkor még több sajtóközleményre számíthattok a közeljövőben. Legalább az olyan sorozatokról is betudok majd nektek számolni az oldalon, amelyek a műfajból adódóan vagy egészen más okok miatt egyébként kimaradnának a látómezőmből. 🙂


Sajtóközlemény: Január 25-tól vadonatúj részekkel érkezik a Rejtjelek (Blindspot) című sorozat a Coolra.

A 22 epizódból álló harmadik évad 18 hónappal az előző szezon befejezése után játszódik. A csapat szétszéledt: Weller (Sullivan Stapleton) Jane (Jaimie Alexander) után kutat. Zapata (Audrey Esparza) a CIA-nál, Patterson (Ashley Johnson) a Szilícium-völgyben programozóként, egyedül Reade (Rob Brown) maradt az FBI kötelékében. Egy váratlan felfedezés azonban ismét összehozza a csapatot, akik egy új és minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel találják szembe magukat. És ha ez nem lenne elég, az eddigi barátok múltjából olyan titkok derülnek ki, amik alapjaiban veszélyeztetik az eddig jól működő csapatot.

Az új évad érdekessége, hogy a készítők New York mellett világszerte több eredeti helyszínen – így például Velencében, Barcelonában, Sydney-ben és Marrákesben – is forgattak, ami egyáltalán nem szokványos a tévésorozatok esetében.

 

1×01 – Vissza a darálóba: Január 25. 23:00

18 hónappal azután, hogy titokzatos körülmények között szétesett, az eredeti FBI-os csapat újra összeáll, mert összehozza őket egy új krízishelyzet.


1×02 – Rés a pajzson: Februrár 1. 23:00

A csapat próbál hozzászokni az új felálláshoz és az új tetoválásokhoz. A legújabb nyomok egy műholdlopáshoz vezetnek, aminek következtében a rakétákkal szemben Amerika légtere teljesen védtelenül maradna.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük