Szuper hírek érkeztek a Supergirl háza tájáról

Új és visszatérő szereplőkből nem lesz hiány.

A múlthéten lezajlott a 37. Comic Con San Diegóban, amelyen természetesen képregény adaptáció lévén a Supergirl stábja is részt vett. Az eseményen levetítették az első trailert, ami az október 9-én debütáló harmadik évadhoz készült, valamint a panelen és interjúk keretein belül több információt is megosztottak a rajongókkal illetve sajtóval.

Ezeket szedtem most egy csokorba, a trailer után pedig el is olvashatjátok. Azért arra mindenkit figyelmeztetnék, hogy enyhén spoileresek lehetnek az információk, így ha még nem láttátok teljesen a második évadot, vagy netán szinkronosan követnétek a sorozatot, akkor óvatosan görgessetek lejjebb.

A történet szempontjából erősen hatással lesz Kara életére a második évad utolsó epizódjában lezajló események sorozata, amelynek hatására felrúgja az eddigi egyensúlyt az átlagos illetve szuperhősös cselekedetei terén, és megpróbál ezentúl főképp az ártatlanok megmentésére koncentrálni. Persze ez valószínűleg nem fog sokáig tartani, mivel Chris Wood továbbra is szerves része marad a sorozatnak, ami egyben azt is jelenti, hogy előbb vagy utóbb Mon-El is vissza fog térni.

A dexami “rossz fiú” mellett még egy ismerős arccal találkozhatunk rögtön az évadnyitó epizódban, méghozzá Cat Grant személyében. Sajnos több információt nem közöltek Calista Fockharthal kapcsolatban, csak annyit lehet tudni, hogy továbbra is számítanak vele, így elképzelhető, hogy a harmadik évad további epizódjaira is vissza-visszatér még.

A romantikából ezúttal sem lesz hiány, hiszen többek között James is kapni fog egy szerelmi szálat. Én pedig nagyon remélem, hogy ezalatt nem arra gondolnak, hogy ismét felélesztik a közte és Kara között lévő vonzalmat, majd miután Mon-El visszatér, kész a szerelmi háromszög, mert akkor bizony nagyot csalódnék. Ám ennél is jobb hír, hogy annak ellenére, hogy Floriana Lima szerepkörét lefokozták visszatérő szereplőnek, Alex és Maggie szálát még tovább fogják fejteni. Robert Rovner, a sorozat egyik producere szerint egy csodálatos és gyönyörű történetük van, hogy elmeséljék a szerelem mennyire érzelmes, modern és tiszteletbeli tud lenni két nő között.

Természetesen lesznek új szereplők is, mint például a Agents of S.H.I.E.L.D. és Heroes sztárja, Adrian Pasdar, aki egy kegyetlen ingatlanügynököt, Morgan Edge-t fogja alakítani, a trailer alapján pedig elsősorban Lena Luthor orra alá fog borsot törni. Adrian mellett a Jane the Virgin egyik főhőse, Yael Grobglas is tiszteletét teszi a sorozatban, méghozzá egy gonosztevőként, míg az Aliasban is feltűnt Carl Lumbly J’onzz édesapjaként fog feltűnni.

Az idei etap főgonosza mégsem közülük fog kikerülni, Odette Annable fogja ugyanis megszemélyesíteni, aki legutóbb a Pure Geniusban volt láhtható. Karaktere egészen egyszerűen a Reign nevet kapta, akinek meglesz a saját oka arra, hogy érvényesítse akaratát, amit a teljes évad során kifognak bontani az írók. Az ígéretek szerint Reign méltó ellenfele lesz Supergirlnek.

Mindezek mellett lesz egy színészcsere is, miután Laura Benanti színházi szerepeire hivatkozta nem tudta tovább elvállalni Supergirl édesanyjának megformálását. A stáb Erica Dureance-t kérte fel a feladatra, aki igazán ismerős lehet a nézők és a DC Univerzum számára, hiszen hét éven át volt Lois Lane a Smallville sorozatban.

Képek forrása: ew.com/Matthias Clamer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük