Egyszerűen belebolondultam a The Script slágereibe!

Régóta szerepelnek már a repertoáromban az együttes szerzeményei.

Az igazat megvallva kevés olyan banda/együttes van, amelynek több számát is szeretem, és rendszeresen hallgatom, pláne a rock műfajából, vagyis jobban mondva a soft rock műfajból. Az egyik ilyen kivétel a 2001-ben alapult ír banda, a The Script. A srácokhoz olyan jól ismert dalok tartoznak, mint a Hall of Fame vagy Breakeven, de higgyétek el, sokkal több daluk is van, és azt már most elárulom, hogy nekem egy másik szerzeményük a kedvencem. 🙂

Szerintem hazánkban kevésbé ismert az együttes, amit különösen sajnálok, éppen ezért remélem e poszt egy kicsit meghozza majd a kedveteket ahhoz, hogy esélyt adjatok a daloknak. Mint azt ahogy említettem, a banda 2001-ben alapult, de valójában aktív dalszerzéssel 2008 óta foglalkoznak, hiszen ekkor jelent meg első albumuk stílszerűen csupán The Script címen. Ezt követett még három album, melyeken valóban jobbnál-jobb szerzemények találhatóak, az én személyes kedvencem, a Man on a Wire a legutóbbi 2014-es diszken található. Érdemes megnézni a hozzá készült videoklipet is, hiszen véleményem szerinte igencsak ötletes az egész, éppen ezért be is szúrom ide:
Tényleg érdemes kicsit böngészgetni a Youtube csatornájukon, és belehallgatni egy-két dalba, csakhogy egy picit segítsek nektek, többek között a For The First Time vagy éppen a Nothing sem piskóta, nagyon sokszor előkerülnek a repertoáromban. 🙂 Sajnos hazánkban egyelőre még nem lép fel az együttes, hozzánk legközelebb Németországban lépnek fel, Augusztus 28-án Frankfurtban, 29-én pedig Hamburgban.
Nem is húzom tovább a szót, érdemes egy esélyt adni a dalaiknak, remélem ti is megkedveltek egy-egy szerzeményt, akárcsak én.
Elég ötletes lett a harmadik albumuk borítója, nem igaz? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük