Varga Szabolcs & Vastag Tamás lett a Sztárban sztár +1 kicsi második évadának nyertese!

Családban marad a díj. 🙂

Alig fél órával ezelőtt véget ért a Sztárban sztár +1 kicsi második szériája, amelyben a még versenyben lévő párosok két produkcióval léptek színpadra. Anélkül, hogy túlságosan belemennék a részletekbe, szinte mindenkinek sikerült legalább egy felejthetetlen átváltozást mutatniuk a mai és a korábbi adások alatt egyaránt, éppen ezért voltam személy szerint bajban, hiszen nem tudtam, hogy mégis kinek drukkoljak.

Nos, a nézők többségének mindenesetre sikerült döntenie, így a műsorfolyamot Varga Szabolcs & Vastag Tamás páros nyerte, a családban marad kifejezés pedig azért nagyon helytálló, mivel az előző évadot Szabolcs testvére, Vivien nyerte.

Tulajdonképpen megértem, hogy miért döntött így a nézők többsége, még annak ellenére is, hogy én nem nekik ítéltem volna oda a győzelmet, és figyelembe véve a pár órája indított, most pedig lezárt szavazást, nálatok sem Szabolcsék voltak a favoritok, konkrétan őket szeretették volna a legkevésbé látni a dobogó felsőfokán.

Ettől függetlenül örülök a győzelmüknek, hiszen többször is tökéletes produkciókat nyújtottak az elmúlt tíz hét során, szóval igenis gratulálok nekik, a jövőhéten pedig igyekszem jönni egy kritikával, amelyben még részletesebben kitérek majd a látottakra. 🙂

Képek forrása: tv2.hu, TV2 Sajtószoba

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük