Ennyi volt! Kaszát kapott a Reign, a The CW nem kér több évadot belőle!

Ilyen rossz hírre is régen ébredtem már.

A The Vampire Diaries után újabb sorozatának sorsáról döntött a The CW vezetősége, a tegnap jelentették be ugyanis, hogy a Reign februárban rajtoló negyedik évad lesz egyben az utolsó. Bár valamilyen szinten megértem a csatorna döntését, hiszen már a harmadik évad sem hozott túlságosan jó számokat, mégis abból a szempontból mégiscsak hihetetlen, hogy anélkül kaszálták el, hogy megnézték volna, milyen fogadtatásban részesül a negyedik etap. Arról már nem is beszélve, hogy az idei újonc sorozatai, mint a Frequency és a No Tomorrow, valamint a második évadát taposó Crazy Ex-Girlfriend sem túl nézettek, és akkor még finoman is fogalmaztam.

reign-cancellled

A hírek szerint a stáb még idejében értesült a csatorna álláspontjáról, hiszen mostanában fogják felvenni az utolsó jeleneteket, az írók pedig fel voltak készülve rá, hogy bármikor lesújthat Demoklész kardja, ergó minden esély megvan rá, hogy méltó befejezést kaphat a sorozat, és nem lesznek elvarratlan szálak, vagy esetleg hatalmas cliffhanger.

A tizenhat részes negyedik évad tehát Február 10-én fog elrajtolni, az utolsó epizód pedig Június környékén fog adásba kerülni. Felvezetésként egyébként a márciusban búcsúzó Vámpírnaplókat követően a The Originals-t kapta, ami sajnos szintén nem tartozik a csatorna zászlóshajói közé, vagyis tulajdonképpen a vezetőség nem is nagyon törekszik arra, hogy minél nézettebb legyen a Reign

Személy szerint, ez a kaszahír most szíven ütött, ugyanis nagyon megszerettem a sorozatot, még annak ellenére is, hogy a zseniális első évadot egy igen harmatgyenge második követett. A harmadik évadhoz egyébként még nem láttam, de ezek után szerintem majd csak a nyár folyamán fogom megtekinteni. Őszintén remélem, hogy a negyedik etappal együtt összesen 34 zseniális epizódban lesz majd szerencsém.

reign-cancelled-02

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük