Leforgatta utolsó jelenetét a The Walking Dead színésze

Nem lehetett könnyű dolga a színésznek.

12 év és 11 évad után rövidesen végérvényesen véget ér a sorozat forgatása, az egyik alapszereplő, Norman Reedus pedig már túl is van rajta, hiszen a napokban forgatta le az utolsó jelenetét. A jeles eseményt a stáb egyik tagja meg is örökítette, amelyet ide kattintva érhettek el. Daryl megformálója a videóban a következőt mondta el a stábtagnak:

“Szeretlek, haver. Köszönök mindent, igazi öröm volt a számomra. Emlékszel milyen csecsemők voltunk, amikor elkezdtük ezt a műsort? Még rövid hajam volt.”

Továbbá azt is hozzátette, hogy úgy érzi, jelenleg leblokkolt az agya, és valószínűleg 12 óra múlva egy üveg martini társaságában lesz a fürdőszoba padlóján könnyeivel küszködve. Talán ebből is látszik az, hogy nem csak a (megmaradt) rajongók számára jelentett sokat a show, hanem a színészek számára is.

Mindenesetre nem kell megijedni, ugyanis lehet, hogy Darylék történetére hamarosan pont kerül, de nem maradunk zombiakopalipszis sorozat nélkül, hiszen a jelenlegi Fear The Walking Dead mellett további spin-offok várhatóak, továbbá olyan tévéfilmek is, amelyben a sorozat másik főszereplője, Andrew Lincoln lesz ismét a középpontban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük