Szavazz! Ki legyen a Sztárban sztár +1 kicsi második évadának győztes párosa?

Ma este véget ért az átalakuló showműsor gyerekváltozatának második szériája.

A Sztárban sztár nagy sikerét meglovagolva a csatorna vezetősége még 2016 végén elindította a showműsor gyerekkiadását, amely nézettségi rekordokat döntögetett a SuperTV2 számára. Ezek után nem volt kérdés, hogy mindenképpen érdemes lenne folytatni, így egy évre rá, 2017 novemberében útjára is indult a második évad, amely már korántsem nevezhető annyira sikeresnek, mint az első ,ettől függetlenül továbbra is szép számokat hoz a csatornának.

A mai nappal viszont elérkeztünk a végéhez, ma este mindenképpen győztest fog hirdetni a Sztárban sztár +1 kicsi. Az eredeti tízes mezőnyből immáron már csak öt páros küzd meg a végső győzelemért, én pedig nagyon kíváncsian várom, hogy vajon kik fognak csatlakozni Pál Déneshez & Varga Vivienhez.

Szóval, ha van pár percetek, akkor szavazzatok arról, hogy szerintetek kiknek kellene megnyernie ezt a mezőnyt! Én pedig a jövőhét folyamán igyekszem jönni egy kritikára hajazó poszttal, ami tavaly sajnos ugyan elmaradt, éppen ezért szeretném pótolni ezt a hiányosságomat. 🙂

A szavazáshoz felhasznált képek forrása: TV2 Sajtószoba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük