Az ABC ismét bizalmat szavazott Shonda Rhimes sorozatainak!

Örömteli hírekkel szolgálhatok nektek.

Az ABC csatorna tegnap jelentette be, hogy a májusi upfronts előtt berendeli három közkedvelt sorozatának következő évadait, így már biztosan képernyőn lesz jövőre is a Grey’s Anatomy (A Grace klinika) tizennegyedik, a Scandal (Botrány) hetedik, valamint a How to Get Away with Murder (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?) negyedik évadával.

Valójában csak Viola Davis sorozatánál rezget kissé az a bizonyos léc, hiszen tavaly ősszel nem teljesített valami fényesen, azonban egyre elfogadhatóbb számokat produkál amióta felvezetésként visszatért a Scandal is a képernyőre, arról nem is beszélve, hogy az idősávját eddig is mindig megnyerte. A Grace klinika pedig továbbra is az ABC egyik legnépszerűbb sorozata, szóval tényleg megérdemelten szavazott jó előre bizalmat a vezetőség.

Shonda Rhimes szériái közül egyébként egyedül a The Catch nem kapta meg következő évadra szóló berendelést, bár ez nem olyan meglepő, hiszen csak a jövőhónapban fog elstartolni a második évad, míg a Still Star-Crossed címre hallgató újonc sorozata továbbra sem kapott még premier időpontot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük