Katherine Heigl reagált arra, ahogy a Grace klinikában visszahozták karakterét

Nem túlzottan örült a jeles eseménynek…

Mint az ismeretes, tavaly januárban derült ki, hogy 16 év után Justin Chambers is elhagyja a Grey’s Anatomy fedélzetét, márciusban pedig adásba került a búcsúepizódja, amelyben fizikailag már nem szerepelt, csak a hangját kölcsönözte. Ezt a részt én is megnéztem, hovatovább, véleményeztem is, amelyet ide kattintva olvashattok el.

Az adásba kerülést követően a sorozat showrunnere, Krista Vernoff többek között a TVLine-nak is nyilatkozott, akiknek elárulta 3 opció merült fel Alex kiírásával kapcsolatban. Egyik lehetőségként kamerán kívül megölték volna a karaktert, a másik kettő viszont ennél barátságosabb: vagy maradt volna Seattle-ben, csak a kórházat hagyja el, mint például April, vagy pedig ismét felkeresi Izzie-t, akiről kiderül, hogy felhasználta az embriókat és végül hozzáköltözik. Végül az utóbbi mellett döntött, így Izzie is “visszatért” bár valójában csak utaltak rá, az arcát nem mutatták, így természetesen Katherine Heigl-t sem hívták vissza még egy epizód erejéig sem.

Az Entertainment Tonight a napokban megkérdezte Heigl véleményét az epizódról, aki bár a mai napig nem nézte meg az ominózus részt, első reakciója az volt, hogy Alex nem volt együtt akkor perpillanat valakivel? A színésznő nyilvánvalóan Alex menyasszonyára, Jo-ra utalt, majd folytatva a gondolatmenetét, egy igencsak rossz – a szavaival élve egyenesen szar – lépésnek tartotta a történteket.

Végül de nem utolsósorban arra a kérdésre is felelt, hogy mennyi esélyt lát Heigl arra, hogy visszatérjen a sorozatba. Míg pár évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne, addig most csak a következőt mondta:

“Kevés az esély arra, hogy valaha is visszatérjek A Grace klinikába. Persze soha ne mond, hogy soha, de nem valószínű.”

Személy szerint én sem hiszem, hogy Izzie-t bármikor is újra láthatnánk már, pláne annak fényében, hogy Alex távozásával az ő életét is egész szépen lezárták. De persze a remény hal meg utoljára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük