Az EW-nek sikerült összetrombitálnia az idén 20 éves Dawson és a haverok stábját!

Fontos mérföldkőhöz érkezett a sorozat.

1998 több szempontból is fontos mérföldkő volt az azóta már megszűnő, vagyis a The CW és az UPN csatornával összeolvadó The WB számára, hiszen a Bűbájos boszorkák előtt még egy közönség kedvenc elstarolt a csatornán, amelyet a mai napig nagy kultusz övez a tinisorozatok történelmében. Bizony, nem másról van szó, mint az összesen 6 évadot és 128 epizódot megélt Dawson és a haverokról, amely itthon a TV2 majd később az RTL Klub képernyőjén volt látható. (Mert régebben fordítva is történtek ám sorozatátvevések :D)

A 20 éves jubileumot megünnepelve az EW összehozta a szereplőket egy kis visszaemlékezés és egy fotósorozat erejéig, amelyen minden egyes egykori főszereplő részt vett, még az összes közül legnagyobb pályát befutó Kate Holmes is, aki szintén elismerően nyilatkozott arról a sorozatról, ami megadta neki a lehetőséget arra, hogy később befuthasson.

A nagy reunionok és rebootok fénykorában természetesen arról is megkérdezték a színészeket, hogy szerintük van-e esély a Dawson Creek feltámasztására, ám mindannyian egyhangúan azt nyilatkozták, hogy bármennyire is szerettek a sorozaton dolgozni, nem nagyon látnák értelmét továbbvinni egykori karaktereiket.

A közeljövőben tehát nem érdemes a sorozat folytatásával kapcsolatos híreket várni, persze soha ne mond, hogy soha, plusz még abszolút elképzelhető, hogy a Charmedhez hasonlóan a The CW vezetősége lát még potenciált a sorozat alapötletében és valamikor még ismét feldolgozzák egy új sorozathoz. Szóval inkább gyönyörködjünk a nemrég elkészült képekben, amelyeken azért fel lehet fedezni azt az eltelt 20 évet, ám egyesek még így is bombaformában vannak, nemigaz? 🙂

A többi képet és a többféle címlapfotót alább görgetve találhatjátok meg, melyekre rákattintva természetesen nagyobb méretben is megcsodálhatjátok. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük