Patrick Dempsey nélkül folytatódik tovább a Grace klinika!

Bár a sorozat folytatása még kérdéses.

Már többször lehetett arról olvasni, hogy Patrick Dempsey elhagyja a Grey’s Anatomy fedélzetét, főleg akkor, mikor belátható időn belül lejárt a szerződése (lásd nyolcadik évad vége) ám eddig mindig sikerült megegyezni a színésszel, ám most nagyon úgy tűnik, hogy a tizenegyedik évad volt számára az utolsó évad. Ezzel pedig egy újabb alapszereplőt vesztett el a sorozat.
A továbbiakban erősen spoileres leszek, így ha még nem láttad a tegnapi epizódot, akkor ne olvasd tovább. Én szóltam!
Ahogy a Facebookon is említettem már, ma reggel egy igencsak oltári nagy spoilerbe sikerült belefutnom a sorozattal kapcsolatban, így gyorsan letöltöttem a tegnapi epizódot, mert nem akartam elhinni, hogy valóban az történt benne, amiről olvastam. Legutoljára a kilencedik évad első részét láttam a sorozatból, mégsem volt az az érzésem, hogy valamiről lemaradtam volna, ugyanis ez a rész egyértelműen Patrick Dempsey előtt tisztelgett, akinek a karaktere, Dr. Derek Shepherd egy autóbaleset következtében sajnos meghalt. A legdurvább az egészben az volt, hogy annyira váratlanul történt az egész. Mármint, miután mindenkit sikeresen megmentett Derek az autókból tökre megnyugodtam, erre jött a kamion, és…
Meredith reakcióján nem kicsit lepődtem meg. Tudom, hogy nem feltétlenül szereti kifejezni az érzelmeit, de egy kicsit nagyobb szomorúságra vártam, kábé olyanra, mint amikor a féltestvérét, Lexit veszítette el. A továbbiakban sem lesz izgalommentes a sorozat, hiszen jövőhéten egy dupla epizóddal lesz képernyőn, és ekkor fogják a többiek megtudni, hogy mi is történt Derek-el.
Sajnálom Dempsey távozását, azt pedig még jobban, hogy így kellett távoznia… Kíváncsi leszek, egyébként, hogy miképp fog ez az egész hatni a többiek sorsára, nyilvánvalóan főleg Meredeth életében lesznek változások, hiszen így egyedülálló anyuka lett.

A sorozat folytatását az ABC még nem rendelte be, ám nagy valószínűséggel lesz tizenkettedik évad is, hiszen még mindig egész jó számokat hoz a sorozat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük