A TV2-re érkezik az Éden Hotel harmadik évada

Február 23-án indul a stratégiai valóságshow legújabb szériája.

Azt már régóta lehet tudni, hogy mivel a Viasat 3 forráshiány miatt régóta nem indította el a reality újabb évadát, ezért a jogok a TV2 Csoportra szállt, akik emiatt elhalasztották a Big Brother feltámasztását. A napokban azonban kiderült, hogy a vezetőség megváltoztatta döntését, és a SuperTV2 prémiumcsatorna (amin több az ismétlés, mint a premier…) helyett mégiscsak a TV2-n lesz látható a folytatás. Eléggé kockázatos döntést hoztak ezzel, hiszen míg a SuperTV2-n nagy sikere lett volna, és emelhette volna az eléggé kevés nézők számát, addig a TV2-n akár bukás is lehet e vége. Érdekességképpen megint megjegyezném, hogy az új széria, új főcímdalt is fog kapni, aminek elkészítését a Rising Star műsorvezetőjére, Majkára bíztak.

Meglátjuk, hogy mi lesz, de addig is olvassátok el a csatorna által kiadott Sajtóközleményt, melyben kiderül, hogy háttérműsora is lesz a realitynek.

Sajtóközlemény – A TV2-n indul Berkivel az Éden Hotel

Február 23-án a TV2-n startol a tévénézők egyik kedvenc reality-je, az Éden Hotel Berki Krisztián vezetésével. A stratégiai valóságshow forgatása november óta zajlik Costa Ricán, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel biztosítja a paradicsomi körülményeket a játékosoknak. A műsorban nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a játék folyamán bármi megtörténhet, régi szereplők távoznak, újak érkeznek, alaposan felborítva a már kialakult érzelmeket és erőviszonyokat.

A TV2-n sugárzott legfrissebb epizódok után késő este a SuperTV2-n lesz látható a reality kísérő műsora Éden Éjjel címmel, melyben háttér információk, kimaradt jelenetek – köztük pikáns tartalmak – várják a nézőket. Közvetlenül a kísérő műsor után a SuperTV2-n azonnal indul az Éden Hotel aznapi ismétlése, ezúttal kitakarás és kisípolás nélkül, megmutatva mindent, amit a TV2-n nem láthattak a nézők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük