Írjunk történelmet! címmel érkezik a Making History a TV2 humorcsatornájára

Két hét múlva lesz a premier.

Úgy tűnik, hogy míg a TV2-n luxuscikknek számítanak az amerikai sorozatok – na jó, a tavaszi műsorstruktúrában már bepróbálkoztak egy-két alkotással, lásd Devious Maids –  addig a kábelcsatornán már előszeretettel futnak az újabbnál-újabb alkotások. A kifejezetten sitcom csatornán a Humor+-on például rendszerint két vagy három országos tévépremier széria látható, és mivel már kifutott a Szomszédok az űrből, az Atyám, Zorn! illetve az Amerikai faterrel is majdhogynem beérte a csatorna a kinti sugárzást, így én már vártam, hogy mégis milyen új sorozat fog bizalmat kapni.

Nos, a választás egy igen friss alkotásra esett, hiszen a Making History március elején debütált a tengerentúlon, mégpedig a FOX képernyőjén, amely itthon Írjunk történelmet! címen fog futni, a premier pedig Április 13-án, csütörtök este 21:30-kor esedékes.

A Making History egyébként az igazi sorozatrajongók számára lehet majd kötelező néznivalóvá, hiszen olyan ismerős arcokat láthatnak majd viszont, mint a Gossip Girl egykori sztárja, Leighton Meester, de Adam Pally illetve John Gemberling sem most kezdték a szakmát, míg előbbi a Happy Endings – Fuss el véle! széria egyik meghatározó szereplője volt, addig utóbbi a csak egy évadot megélt Ketten jegyben sorozatban bizonyított korábban.

Ami a sztorit illeti, ismét egy időutazós szériával állunk szemben, ami ebben a tévés évadban igen népszerű téma volt, bár itt a szinopszis szerint főhősünk valószínűleg csak egyszer fog utazni az időben, ám ez is elegendő lesz ahhoz, hogy mindent összekuszáljon. Időrendileg egyébként az 1700-as évekbe kalauzol majd el a széria, ahol a főiskolai tanár megpróbál barátokat szerezni, miközben a szerelem is rátalál, eközben pedig igyekszik nem túlságosan megváltoztatni a történelmet.

A pilotra mindenképpen benevezek, amiről természetesen majd várható kritika. Mindenesetre nem fogok túlságosan kötődni a karakterekhez, hiszen bár még csak négy epizód ment le, ebből mégis könnyedén megállapítható, hogy Amerikában nem nagyon kaptak rá a nézők, így a második évados berendelés sem valószínű.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük