Az ének iskolája: Király Viktor nem tér vissza a harmadik szériába – Update

Nemcsak az osztályfőnök személyében lesznek változások.

Bár a kezdésig még hátravan egy kis idő (valószínűleg tavasszal lesz képernyőn), mégis egyre több információk látnak napvilágot. Azt már régóta lehet tudni, hogy az új osztálynak új osztályfőnöke lesz majd, miután Friderikusz Sándor tavaly közölte, hogy nem vállal több TV2-s műsort a háttérben zajló dolgok miatt, az azonban csak ma derült ki, hogy a Tanári Karban is lesznek változások.
Király Viktor egyéb elfoglaltságai miatt nem tudja elvállalni Az ének iskolája harmadik évfolyamát, így két év után távozik a műsorból. A Blikk információi szerint egyáltalán nem saját döntés volt, hanem a TV2 döntött így, ugyanis Caramel-nek még élő szerződése van a csatornával a Voice miatt (három évadra írt alá, ebből csak egy készült el), így érthető, miért lesz szükség a váltásra.
Természetesen amíg a TV2 meg nem erősíti az információt, addig nem lehet hiteles, az viszont már biztos, hogy Király Viktor maximum már csak vendégtanárnak tér majd vissza. Arról egyelőre még nincs információ, hogy Szandi illetve Szulák Andrea visszatérnek-e majd, vagy teljes váltást tervez a csatorna. Amint lesz friss információ ez ügyben, természetesen közlöm veletek.
Én személy szerint sajnálom Viktor távozását, ugyanis bár a Megasztárban eléggé unszimpatikus volt, pontosan Az ének iskolája miatt sikerült megkedvelnem. Azt pedig örömmel olvasta, hogy még a mai napig tartja valamilyen formában a kapcsolatot a kisdiákjaival. 🙂

UPDATE – (2015.01.13.)

A TV2 megerősítette az információkat, miszerint Caramel lesz az új tanár Viktor helyett, illetve Ördög Nóra lesz a tehetségkutató műsor új osztályfőnöke. Én személy szerint egy picit jobban örültem volna Tillának, aki már bebizonyította, mennyire jól bánik a gyerekekkel, az Okosabb vagy, mint egy ötödikes évekkel ezelőtti műsorban. Kíváncsian várom az Nórát és Caramelt az új szerepkörükben, a műsort pedig különösen, hiszen nagy kedvenc lett. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük