A Faking It! és Chasing Life sztárjai új sorozatban térnek vissza!

A Freeform vadonatúj sorozatában lesznek láthatóak.

A napokban derült ki, hogy a Freeform egy új sorozat előkészületein dolgozik, ami az Issues címet kapta. A sorozatot Joannna Coles életstílusa inspirált, aki Cosmopolitan magazin főszerkesztője, ennek köszönhetően pedig a nézők bepillanthatnak majd a női magazin háttérmunkáiba, illetve az ott dolgozó emberek magánéletébe.

A show főszereplője tehát a sajnos csak három évadot megélt Faking It! sztárja, Katie Stevens lesz, akinek a karaktere, a szenvedélyes ugyanakkor határozott Jane éppen most kapta meg álmai állását New Yorkban, mégpedig a Scarlet Magazinnál.

katie-stevens-issues

Katie mellett két állandó szereplő kiléte ismert még, egyikük Aisha Dee és Meghann Fahy, akik bizony ismerősök lehetnek, előbbi a Chasing Life utóbbi pedig a Political Animals során bizonyított már. Míg Aisha egy Kat nevű fiatal nőt fog megszemélyesíteni, aki bátor és merész személyiségének köszönhetően képes bárkit megfélemlíteni, és nem mellesleg a magazin társadalmi igazgatója, addig Meghann Sutten bőrébe bújva egy titokzatos asszisztensként láthatjuk viszont.

Mellettük további sorozatsztárok fognak még feltűnni, mint például A hivatalból megismert Melora Hardin, a Született feleségekben emlékezetes karaktert hozó Sam Page, illetve Matt Ward, aki a Remedy nézői számára lehet ismerős. Egyelőre nem tudni, hogy mégis milyen státuszban lesznek jelen, csupán annyi derült ki, hogy mindhárman a magazin munkatársai lesznek.

Bár maga az alapsztori nem dobott fel túlzottan, a színészek miatt mégiscsak felettébb kíváncsi lettem a sorozatra. Az Issues tehát az esélyt megfogja tőlem kapni a bizonyításra, remélem hasonló színvonalra számíthatok majd, mint a Younger esetében.

aisha-dee-and-meghann-fahy-issues

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük