Naya Rivera kiszáll a Glee-ből?

Naya valóban elhagyja a Glee fedélzetét?

A napokban az a pletyka kelt életre, hogy a sorozat Santana nélkül fog folytatódni. Naya nemrég azt közölte a Twitterén (amit egyébként már leszedett), hogy az első jelenete Heather Morris-sal, azaz Brittany-val volt, és most az utolsó is. Egyelőre senki sem erősítette meg a hírt. Az mindenesetre biztos hogy az ötödik évad hátralévő részeiben Naya legalább két részben nem fog szerepelni.
Szintén aggodalomra adhat okot, hogy Naya egy ideje befestette haját szőkére. Lea Michele közölte a twitteren, hogy éppenséggel kikkel forgat New York-ban, és Naya neve nem hangzik el benne, valamint a folyamatosan közzétett forgatási képeken sem szerepel rajta.
Állítólag Naya saját maga kérte, hogy írják ki a sorozatból, és a hatodik évadban már egyáltalán nem szeretne szerepelni. Vajon igazak a pletykák? Nagyon remélem, hogy nem, mert nagyon megszerettem Santana-t, és a Rachel-Kurt-Santana trió nagyon jó együtt. Igaz, a történet szerint most Rachel és Santana összevesztek, de erről majd később. 
A sorozat visszatérő részei egyébként eléggé közepesek, kicsit jobbak, mint az évad első fele, de még mindig van mit javítani. Jövőhéten érkezik a 100. epizód első fele, melyben minden fontosabb szereplő visszatér, kivéve Emma (Jayma Mays) akit nagyon sajnálok.
Kíváncsian várjuk a fejleményeket, és amint van konkrét megerősített hír hogy Naya megy vagy marad, közlöm veletek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük