Domi lett A Konyhafőnök második szériájának a győztese!

Tegnap este véget ért A Konyhafőnök második szezonja.
A fináléba Farkas Mózes és Lovász József Domi jutott be, a hosszan tartó verseny után pedig a tíz milliós fődíjt és az álomállást a zsűri értékelés alapján Domi nyerte meg.
A mindent eldöntő harchoz egyébként az első széria döntősei is csatlakoztak, így a veterán nézők viszont láthatták többek között Wossala Rozinát, Gönczi Attilát, Tóth Marcit és Nuray Attilát is. A két finalista maga választhatta meg a csapatát, így Rozina és Gönczi Attila Mózest segítette, míg Marci és Nuray Attila Dominak segédkezett.
 
Bár nem sok részt láttam az idei szériából sem, azt azért meg kell, hogy mondjam, voltak izgalmas percei a műsornak, éppen ezért nincs kizárva, hogy majd a nyár közepén ledarálom ezt a röpke hetven részt. Majd meglátjuk, mit hoz a sors…
Gratulálok a győztesnek Dominak, de Mózest sem féltem, hiszen még nincs húsz éves sem, ráadásul a nyilatkozata alapján nagyon szimpatikus srácnak tűnik. Remélem, hogy teljesülnek az álmai és a vágyai. 🙂
Ne feledjétek, a kitűnő nézettségnek köszönhetően már ősszel érkezik a műsor harmadik évada, amire itt lehet jelentkezni, valamint még idén adásba kerülhet a gyerek változat is, hiszen párhuzamosan lehet jelentkezni a 8-13 éves korosztálynak A Konyhafőnök Juniorra, melyre közvetlenül itt lehet jelentkezni.
De maradjunk még egy kicsit a második évadnál, és olvassátok el a csatorna által kiadott Sajtóközleményt is.
http://3.bp.blogspot.com/-Z0lFXMKnGTA/VQVmU3jS7rI/AAAAAAAAFVM/N47T7ZQSYvY/s1600/elv%C3%A1laszt%C3%B3.jpg
Sajtóközlemény: Lovász József Domi A Konyhafőnök győztese
Hosszú heteken át küzdöttek a versenyzők az RTL Klub főzőshowjában, végül ketten, Farkas Mózes és Lovász József Domi jutott a Konyhafőnök végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Domi lett a győztes.
 
A finalistáknak egy háromfogásos menüsor – előétel, főétel, desszert – elkészítése volt a feladatuk, amihez segítséget is kaptak az első évad döntőseinek személyében. A tízmillió forint, az állás Magyarország egyik legjobb éttermében és a trófea végül Domié lett.

Amikor kimondták a nevemet, az jutott eszembe, hogy minden dolog, amit én képviselek és képviseltem a versenyben célt ért. Életem legnagyobb élménye a Konyhafőnök, emlékezetes volt minden pillanat, feladat és ételkészítés” – mondta Domi a győzelem kapcsán.

Bár Mózesnek a második helyet sikerült megszereznie, a mindössze tizenkilenc éves versenyző örömmel gondol vissza a fináléra:

Büszke vagyok rá, hogy idáig eljutottam. Az, hogy a második helyen végeztem, hatalmas dolog. Nincs bennem szomorúság. Rengeteg tervem és célom van még”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük