Első körben: Bad Judge

Elképesztő csalódás volt a pilot.

Májusban ez volt az egyik legjobban várt vígjáték újonc, a trailer megtekintése után epekedve vártam, éppen ezért rettenetesen sajnálom, hogy ekkorát kellett csalódnom a sorozatban. Talán túl nagy volt az elvárás? Meglehet, de ez akkor sem mentség arra, mennyire rossz volt a pilot, ám azt már most megjegyezném, hogy ez nem Kate Walsh hibája, ugyanis Kate kihozta karakteréből a maximumot. Ellentétben a kiskölyökkel, aki végig irritált engem…
Spoileresen folytatom a továbbiakban.
A show középpontjában Kate Walsh karaktere van, Rebecca, aki kvázi kettős életet él, no de nem úgy, mint Dr. Jekyll: nappal elismert bírónő, éjszaka viszont egy nagy partiarc, összefekszik szinte mindenkivel. Akadtak is ebből vicces jelenetek, az első öt percet például kifejezetten élveztem, amikor pedig a rendőr kezébe nyomta a terhességi tesztet, na ott kb. szakadtam a röhögéstől. 🙂 A jókedvem akkor kezdett elszállni, mikor képbe került a nyolc éves kiskrapek, akinek még a nevét sem jegyeztem meg. A szüleit Rebecca bírónő zárta a hűvösre, éppen ezért úgy érzi felelősséggel tartozik érte, míg az édesanyja ki nem szabadul. Ha pedig bajba kerül, ami az első részben elég sokszor volt, eldobva munkáját a segítségére siet. Egyszerűen nagyon idegesítő ez a gyerek, állítom, ha ő nem lenne, sokkal jobb lett volna a pilot.

A többi karakterrel egyébként nem volt bajom, egyedül a gyerekkel. A pszichológus csóka kifejezetten szimpatikus volt, Gary és Rebecca kapcsolata érdekes volt, ám ugyanakkor kiszámítható is, tuti biztos, hogy a végén össze fognak jönni, és nem csak alkalmi kapcsolat gyanánt. A főnök is egész jófej volt, a Jonas sorozat apukájának, John Ducey karaktere azonban már inkább a kínos mintsem a vicces kategóriába esett.
A sorozat további negatívuma, hogy nem volt túlságosan nagy sztori. Mint már említettem, nagyobb részben a gyerek kapott főszerepet, de én sokkal kíváncsibb voltam Rebecca bíróságis valamint bulizós életére, amikből sajnos irtóan keveset kaptunk.
Értékelés: 3/10.
Egyáltalán nem csodálom, hogy nem volt nézett a sorozat, így megérdemelten suhintott le rá Damoklész kardja. Kate Walsh pedig menjen vissza a Grey’s Anatomy-ba, ahol tudtommal azóta nem járt már, mióta véget ért a testvérsorozata a Private Practice. Biztos fel tudná kavarni sok szereplő élett, a karakterét ismerve. 🙂 Ideje lenne már, hogy az RTL Klub folytassa a sorozatot, hanem is az anyacsatornán, akkor valamelyik testvércsatornáján. A Bad Judge kapcsán pedig hallottam olyan véleményeket, hogy a folytatás már sokkal jobb, egyelőre jegelem a sorozatot, és a későbbiekben majd belenézek a folytatásba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük