Sandra Oh nékül folytatódik a Grace Klinika!

Dr. Cristina Yang a jelenlegi, tizedik évad végén elhagyja a sorozatot.

Mi tagadás, nagyon lesújtott a hír, amikor augusztusban kiderült, hogy Sandra Oh végül úgy döntött, hogy kiszáll a sorozatból, és nem írja alá a további évadokra szóló szerződést. Tudom, augusztus nem most volt már, de úgy gondoltam ez mindenképpen megérdemel egy külön posztot. Az egyik kedvenc sorozatom a Grey’s Anatomy, Cristina pedig már szerves része a sorozatnak. Nélküle valahogy már nem lesz az igazi, de természetesen tiszteletben tartom a döntését.

A színésznő így nyilatkozott a távozásával kapcsolatban:
„Úgy érzem, mindent megadtam és készen állok elengedni Cristinát. Érdekes volt ilyen sokáig játszani egy karaktert. Úgy érzem, ő is kész továbbállni. Tanácskozni kell még az írókkal, hogy hogyan fog távozni.”
Természetesen a sorozat készítője, Shonda Rhimes is megszólalt ez ügyben, akit egyébként nem érte váratlanul Sandra döntése:
„Imádok vele együtt dolgozni. Íróként számomra az ő karaktere volt az egyik legjobb feladat. Jól ismerem Sandrát, és megértem, hogy új kihívásokat keres” – nyilatkozta.
Habár Yang sorsa megpecsételődött, a többiek sincsenek túlságosan biztonságban, hiszen nem csak Sandra szerződése jár le a tizedik évad végén, hanem a többi főszereplőé is, ez alatt pedig főként az alapszereplőket értem, vagyis Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Justin Chambers, Chandra Wilson és James Pickens közül bárki a távozás mellett dönthet mostanában. Vajon Sandra-n kívül mindenki meghosszabbítja majd a szerződését, vagy ez a tizedik a távozások évadja lesz? Legkésőbb jövő májusban minden kiderül.

Cristina távozására visszatérve, Shonda Rhimes továbbá azt is elárulta, hogy a  jelenlegi évadban nem fog az összes rész Yang búcsúzásáról szólni, csupán maximum az utolsó epizódok. Ez egyébként néhány karakter esetében nagy változásokat hozhat, hiszen Meredith a legjobb barátját, míg Owen a szerelmét veszíti el..
Én a sorozatot egyébként szinkronosan követem, ugyanis szerintem ez az egyik olyan sorozat, aminek remek szinkronja van! Ki lehet így találni, hogy én a nyolcadik évadot láttam eddig, valamint feliratosan megnéztem a kilencedik évad első két részét is a hatalmas cliffhanger miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük