Hódi Pamela & Jolly nélkül robog tovább A Nagy Duett!

Egy szórakoztató párossal lett szerényebb a showműsor.

Alig fél órával ezelőtt ért véget A Nagy Duett ötödik szériájának negyedik adása, amelyben eléggé tematikus produkcióknak lehettünk szemtanúi, ezáltal pedig egyes párosok alaposan kimozdultak a komfortzónájukból, összességében azonban mégiscsak mindenki úgy teljesített, ahogy azt az elmúlt hetekben megszokhattuk.

Természetesen ezúttal is kénytelenek voltunk búcsúzni egy párostól, a zsűri és a nézők együttes szavazatai alapján pedig Zimány Linda & Oláh Gergő valamint Hódi Pamela & Jolly kerültek a kiesés szélére, végül utóbbiak számára ért véget A Nagy Duett.

Személy szerint sajnálom Pameláék kiesését, hiszen ők tipikusan a szórakoztató vonalat képviselték, amikor ők voltak a színpadon egyáltalán nem éreztem kiélezett, vérre menő küzdelemnek az egész helyzetet, holott azért persze tisztában voltam vele, hogy ők is nagyon oda tették magukat hétről-hétre, és sokat dolgoztak az előadásaikon.

Jövőhéten tehát már nélkülük folytatódik tovább a műsor, és egyre közelebb haladunk a féltávhoz, amikor is igyekszem majd megfogalmazni egy kritikát az eddigi adásokkal kapcsolatban. 🙂

Kép forrása: TV2 Sajtószoba/Bársony Bence

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük