Casting hírek 5.0: Már két színész kiléte is publikus a The CW két reboot sorozatában

Bűbájos boszorkák és Roswell rajongók figyelem!

A The CW ezúttal nem bízta a véletlenre, hiszen az eddigi 7 helyett 9 pilotot is berendelt, ám ez a fajta növekedés nem feltétlenül a már képernyőn lévő sorozatok hátrányára kell írni, hiszen közel tíz év után ősztől ismét sugározni fog a csatorna vasárnap esténként, így a szombatokat kivéve már heti hat adásnappal fog rendelkezni a csatorna.

A kilenc új fejlesztés mellett két reboot szériát is megtalálunk, az egyikük a blogon is már sokat cikkezett Charmed, míg a másik szintén egy kultikus The WB/The CW széria újraélesztése, méghozzá egy bizonyos földönkívüli drámai sorozat, igen, a Roswell újragondolása. A napokban pedig mindkét projekt kapcsán érkezte friss hírek, méghozzá a castingolás terén.

Elsőként a varázslás világába szeretnélek elkalauzolni benneteket azáltal, hogy elárulom, lehullt a lepel az egyik bűbájos szerelméről. Egészen pontosan Macy párjáról, Galwinról van szó, aki első benyomásra igencsak szimpatikusnak tűnik, lévén csakis a barátnője ambíciói miatt vág bele abba, hogy Hilltowne-ba költözzön. A karaktert Ser’Darius Blain fogja megszemélyesíteni, akit leginkább a tavaly bemutatott Jumanji filmből lehet ismerős a nézők számára. Ser’Darius egyébként az első és eddig egyetlen ismert személy, a vadonatúj bűbájokról a karakterleírásokon kívül még nem tudni semmit sem.

Míg a Charmed kapcsán egy férfi kiléte biztos, addig a Roswell esetében már egy színésznőt köszönthetünk a rivaldafényben, ráadásul Liz Parker által az egyik főszereplőről hullt le a lepel. Az eredetileg gimnazista lányt a középiskolás évein már rég túllévő Jeanine Mason fogja alakítani, akit jelenleg a Grey’s Anatomy egyik rezidenseként láthatunk a képernyőn. Az erősen tetten érhető “túlkorosodás” miatt vélhetően az alapkoncepción is változtatni fog a stáb és sokkal inkább a fiatal felnőttek lehetnek a középpontban.

Érdekes döntés mindenesetre, a jövőben pedig mindkét projektet figyelemmel fogom kísérni, így számíthattok még ehhez hasonló posztokra. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük