Kínos pillanatok érkeznek a Comedy Centralra

Kezdés: Március 9. 21:30
 
A szitkom király Greg Garcia egy újabb szerethető, de csonka családot tol a humor középpontjába. Március 9-én érkezik Magyarországra Amerika legújabb vígjátéksorozata, A Miller család! Kínos pillanatok minden mennyiségben – ezt biztosan ígérhetjük.

Greg Garcia, a modern szitkomgyártás egyik legsikeresebb atyja eddig olyan sorozatokat hozott tető alá, mint a Nevelésből elégséges és a Nevem Earl. A proli humorral szórakoztató készítő most új produkcióval jelentkezik, a magyar Comedy Central műsorára érkezik ugyanis az egyik legsikeresebb újonc vígjáték, a The Millers, ami itthon A Miller család címet viseli.
Elhagyni a családi fészket, saját életet kezdeni – Nathannek mindez könnyen összejött, riporter lett egy helyi tévécsatornánál. Szabadidejében saját operatőrével lóg, készül elválni nejétől, míg a város másik felében testvére, Debbie saját jóga stúdióját üzemelteti.
A Miller család című vadiúj sorozatban kettejük hirtelen felboruló életébe nyerhetünk betekintést, amikor ugyanis apjuk rájön, hogy Nathan csak azért hagyja el nejét, mert boldogtalan, ő is hasonlóképp tesz. Hisz neki is jár a zsörtölődés nélküli vasárnapi meccsnézés és a meghitt sörözés. 43 év házasság után Nathan és Debbie szülei úgy döntenek, elválnak, és bejelentik, hogy innentől kezdve felnőtt gyermekeiknek kell eltartaniuk és elviselniük őket a saját háztartásukban.
A testvérpár a földi pokol egy különleges bugyrában találja magát, ahol apuka rácsodálkozik a technika vívmányaira, a mikró kis híján agyon is csapja; anyuka pizsamában flangál fia házibuliján és próbál fiatal srácokat felszedni. Ez bizony nem az a meghitt légkör, amit vasárnaponként beleng a tyúkhúsleves illata.
A morcos apukát, Tom Millert alakító színész – Beau Bridges – már játszott Greg Garcia egyik vígjátéksorozatában, a Nevem Earlben, ahol a címszereplő apját alakította, kellően hiteles zsémbességgel. Most is jól hozza ezt a figurát. A Nathan Millerként szereplő Will Arnett korábban a Comedy Centrálon is futott Az ítélet család című szitkomban alakított hatalmasat, ami mellett olyan nagy vígjátéksorozatokban is feltűnt, mint A Hivatal és a Városfejlesztési osztály.
The Miller (A Miller család)
Premier: Március 9-én, 21:30 Comedy Central
Folytatás: Minden Vasárnap 20:30 Comedy Central

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük