A hét híre: a TV2 sorozatcsatornája végre folytatja a Grace klinika vetítését!

A hónap végén elrajtol végre a régóta várt 11. évad.

Emlékszem, több mint egy évvel ezelőtt a csatornacsalád akkor még csak a vásárolt tartalmakért felelős programigazgatója, Fischer Gábor büszkén jelentette be, hogy miután az RTL kaszálta a sorozatot, náluk lesz látható a Grace klinika folytatása. Az ígéretekhez híven el is indult a tizedik évad, méghozzá igen kiemelt időpontban a szerda esti 22 órás sávban, ám miután véget ért az etap, nem követte a soron következő tizenegyedik, és csak ismétlésekkel volt képernyőn a sorozat. Egészen mostanáig.

A csatorna vezetősége ugyanis végre úgy döntött, hogy elhozza a 11. évadot is, ami az éppen kifutó The Orville helyét kapja meg, ami egészen véletlenül pont a szerda esti 10 órai időpont. Március 28-tól lesz érdemes a sorozat rajongóinak a Prime csatornára kapcsolni, ahol a premier részek mellett érdekes módon megmaradnak a hétköznap délutáni ismétlések is.

Az Amerikában a 2014/2015-ös tévés évadban futó etap több szempontból is érdekes, hiszen míg az előző szezon végén búcsúzó Cristina már egyáltalán nem fog visszatérni, addig lesz egy újabb távozó is, de, hogy mégis kiről van szó, az szerintem túlságosan spoileres lenne, éppen ezért, ha szeretnétek tudni, akkor görgessétek az egereteket a feketével kiemelt sorhoz.

Figyelem! Spoileres tartalom következik. Én szóltam előre: szóval, mindenki kedvenc McCsábító doktoráról, Derek Shepherdről van szó, aki egy baleset következtében veszti majd életét.

A jeles esemény alkalmából a csatorna rendhagyó módon több kisebb promót is készített a sorozathoz, amelyeket az alábbiakban nézhetitek meg. Aztán bízzunk benne, hogy miután a végére ért a csatorna, szünet nélkül folytatni fogja a sugárzást a tizenkettedikkel, és végre behozzák a tetemes lemaradást. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük