Most már biztos: leghamarabb csak jövőre térhet majd vissza a Mellékhatás a második évadával!

Lesz mire várni 2022-ben is.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Sorozatwiki idén is készített az RTL Magyarország programigazgatójával egy évértékelő interjút, amelyben minden 2020-ban bemutatott műsorról levonják a konzekvenciát, továbbá néhány idén induló/folytatódó műsorokról is szó esett, többek között a Mellékhatás második évadáról is.

A pandémia sajnos a sorozatnak is betett, ugyanis nem tudták megkezdeni időben az előkészületi folyamatokat, sőt tavaly forgatni sem tudtak, ebből kifolyólag idén fogják felvenni, és csak ezt követően jönnek majd az utómunkálatok a vágás és miegymás, szóval leghamarabb csak 2022-ben kerülhet majd adásba a második évad.

Mindez azt jelenti, hogy több mint másfél év fog eltelni a két évad között – az első etap évadzáró epizódja tavaly júniusban került képernyőreez a hosszú hiátus pedig egy sorozatnak sem tesz jót, ráadásul elég nagy cliffhangerrel ért véget az első felvonás. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez nem a csatorna vagy a gyártó hibája, ettől függetlenül remélem, hogy nem fogja megsínyleni a sorozat a hosszabb szünetet, és legalább ugyanannyian fogják majd nézni a folytatást, mint korábban. 🙂

A Mellékhatás első évadát jómagam is végigkövettem, így ha minden jól megy a közeljövőben igyekszem majd érkezni egy ajánlóval.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük