Íme az eddigi összes promóciós kép a Superman and Lois első évadához!

Február 23-án startol el a sorozat a The CW képernyőjén.

Alig két hét múlva végre elindul a DC képregénysorozat és az Arrow franchise egy újabb sorozata a Superman and Lois, amelyben Kara Danvers unokaöccse, Clark Kent és családja lesz a középpontban. Sok változat készült már Supermanről, sorozat és film egyaránt, de ez lesz az első sorozat, amelyben már két kamaszgyerek büszke apukája lesz.

A kiadott szinopszis alapján a szuperhős Clark és az újságíró Lois mindennapi életükről szól majd a show, ahogy próbálnak megküzdeni a stresszel, és a rájuk nehezedő nyomással, a helyzetet pedig bonyolítja, hogy bizony szülőként is helyt kell állniuk, miközben a munkahelyüket sem hagyhatják ott.

A premier február 23-án esedékes, ráadásul rögtön dupla résszel fog elstartolni, a folytatást pedig a The Flash hetedik évada fogja felvezetni, szóval a csatorna mindent bevet majd a siker érdekében. Az amerikai premiert követően szerencsére hazánkba is hamar megérkezik a sorozat, hiszen egy nappal később, azaz február 24-én az HBO GO-n is elérhetővé válik majd az első két epizód.

Addig is összeszedtem nektek egy csokorba az eddig kiadott összes promócionális fotókat, amelyeket alább csekkolhattok. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük