Robert De Niro és Ben Stiller újra együtt – Íme az Apádra ütök reunion

Veterán rajongóknak kihagyhatatlan lehetőség.

Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy Ben Stillerről sokaknak egyből az Apádra, Vejedre majd Utódomra ütök franchise jut az eszébe, nem véletlenül készült el három film is belőle, amelyek minőségileg bár egyáltalán nem voltak túlságosan kiemelkedőek a vígjátékfilmek műfajában, mégis bőven elegek voltak ahhoz, hogy elnyerjék a nézők szimpátiáját, köztük az enyémet is. A filmekről egyébként még a Régi szép emlékek cikksorozat keretein belül is írtam, amelyet ide kattintva olvashattok el, szóval most már inkább térjünk rá a nagy reunionra!

Az első filmhez képest 18, míg a legutolsótól számítva 8 év elteltével ismét találkozott Ben Stiller és Robert De Niro, méghozzá a Saturday Night Show keretein belül, ahol ugyan más karakterek bőrébe bújtak, mégis jellemvonásaikban rendkívüli hasonlóságot mutattak ikonikus szerepeihez. A nosztalgiafaktor pedig ezerrel bekapcsol majd, miután a hazugságvizsgáló, a macskák (helló Malőr) és a szoptatás is terítékre kerül. 😉

Nem is húzom tovább a szót, inkább ti is nézzétek meg a jelenetet. A filmrajongóknak érdemes a harmadik perctől hegyezni a füleket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük