Március 20-án folytatódik A mi kis falunk ötödik évada

Nem kell már sokat várni a folytatásra.

 A Tanár harmadik évadának véget értével a csatorna folytatja A mi kis falunk ötödik évadának vetítését, tehát a már jól bejáratott szombat esti 8 órás sávban kell keresni a friss epizódokat. A kérdés már csak az, hogy az új epizódok érkezésével vajon megmaradnak-e a hétköznap esti ismétlések. Tippre igen, de legkésőbb holnap kiderül, szerdán válik ugyanis elérhetővé az RTL Klub március 15-ei heti műsorújsága.

Addig is, a folytatásról alább megnézhetitek a csatorna által kiadott trailert, illetve a sajtóközlményt is elolvashatjátok. 🙂


Sajtóközlemény: Március 20-án vadonatúj részekkel érkezik A mi kis falunk

A mi kis falunk ötödik évadának folytatásával érkezik az RTL Klub sikersorozata. Az RTL Klub nagysikerű sorozatának ötödik évada (gyártó:ContentLAB&Factory) március 20-án 20:00 órakor folytatódik az RTL Klubon, az RTL Most+ platformon pedig a március 20-i televíziós premiert megelőzően már reggeltől, egész nap elérhető az epizód.

Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és mókás pillanatokban gazdag élete ismét vidám és önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első epizódban a polgármester ráeszmél, hogy az áldott állapotba lévő Erikát hosszú időre nélkülöznie kell, ráadásul valami bűzlik a faluban. A folytatásban Laci úgy dönt, gazdag ember lesz és a kezdő lépést meg is teszi. Bazsó szeretné bebizonyítani, hogy Pajkaszegen megtalálta a helyét. Gyurinak Erika terhessége miatt plusz feladatai lesznek, és az anyósával is meggyűlik a baja. A polgármester fejében őrült terv születik: Pajkaszeg váljon önálló köztársasággá.

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergely, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük