Megjelent az X-Faktorból kizárt, Petics Kristóf első dala!

Ezúttal sem hazudtolta meg magát az extravagáns srác.

Pár hete még azzal volt tele a hazai sajtó, hogy a hat évad alatt idén először kizárásra került egy versenyző az X-Faktorból, amiről itt írtam bővebben. Petics Kristóf eddig a pontig is eléggé megosztó versenyző volt, a négy mentorból is például csak ketten, Tóth Gabi és Puskás Peti támogatták őt mindvégig.

petics-kristof-01

Most, hogy a kedélyek leülepedtek, úgy tűnik, hogy mindez egyáltalán nem viselte meg Kristófot, hiszen a napokban jelentette meg első dalát, stílszerűen Meg kell, hogy szánj címmel, ami valljuk be eléggé ráépít az eddig megszerzett hírnevére. De én ettől hajlandó vagyok eltekinteni, ugyanis kellemeset csalódtam a srácban. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire jó hangszínnel rendelkezik, és, hogy tud ő ennyire tisztán is énekelni. Azért az itt-ott beköszönő mély hangok, illetve a ’90-es évekre emlékeztető ütemes hangszerelések annyira nem jönnek be, ettől függetlenül el kell ismerni, igenis egész jó dallal debütált Petics Kristóf. A hozzá készült videoklipről pedig szándékosan nem beszéltem, nem szeretném ugyanis kommentálni a látottakat.

Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz népszerű, na és persze arra is, hogy milyen karriert fog befutni Kristóf ilyen attitűd mellet. De addig is, hallgassátok (illetve nézzétek) meg ti is az elkészült alkotást:

x-faktor-petics-kristof-01

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük