Barátok közt: Ismét lesznek változások az RTL napi sorozatában!

Érdemes lesz a rajongóknak árgus szemekkel követni a sorozatot.

Egy olyan napi sorozat esetében, amely lassan 20 éve lesz képernyőn elengedhetetlen kelléke a folyamatos változás és megújulás. Nincs ez másképp most sem, ám az mégsem megszokott dolog, amikor rövid időn belül ennyire sok változást jelent be a produkció. Legutóbb például majdnem egy évvel ezelőtt írtam a sorozatról, akkor hárman távoztak, most pedig legalább ketten fognak, és különös, de az egyikőjük pont Nyári Diána lesz, aki már a tavalyi cikkben is szerepelt. De kezdjük a legelején.

Elsőként Sztárek Andrea távozásáról számolt be a magyar média a hét folyamán, szerepe szerint ugyanis Dr. Mórocz Emília egy visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott egy kanadai egyetemről, amit hosszas őrlődés után elfogadott. Nagy valószínűséggel ma este lesz látható utoljára a Mátyás Király téren, ám természetesen a jövőben bármikor visszatérhet majd, a színésznő legalábbis nem fog elzárkózni a folytatás lehetőségétől. Felröppentek olyan hírek, hogy Andrea karaktere a hamarosan bekövetkező szándékos fiatalítás egyik áldozata, ám a sorozat egyik producere, Szerencsés Gabriella szerint azért nem hosszabbították meg szerződését, mert a két év alatt mindent elmeséltek a börtön-pszichológusnő által, amit szerettek volna.

Ám a mai napon jött egy újabb hír, amely szerint Holman Hanna megformálója Nyári Diána áldott állapotban van, már túl van a 14. héten is, a baba pedig a nyár folyamán fog érkezni. Természetesen hatalmas boldogságnak örvend most a színésznő, és vőlegénye Kovács Dániel, akik pár héttel ezelőtt még azt nyilatkozták, hogy azért marad el az idénre betervezett esküvőjük, mert nem találták meg a tökéletes helyszínt. Nos, a mai nap fejleményei után valószínűleg a már úton lévő jövevény is felülírta a páros terveit, az mindenesetre már biztos, hogy hamarosan Hanna is távozni kényszerül a sorozatból. Az írók egyértelműen nincsenek könnyű helyzetben, hiszen pont most írták vissza az ifjú újságíró egykori exét, Berényi Balázst, miközben alig pár nappal előtte szerelmet vallott Illés Péternek. Meglátjuk mi sül ki az egészből, mindenesetre nem lepődnék meg azon, ha Hanna végül Balázzsal karöltve döntene úgy, hogy egy másik városban/országban kezdenének új életet.

A távozók mellett ahogy azt már említettem régi szereplők is visszaérkeztek már az elmúlt két hónap alatt. A sort Bartha Zsolt nyitotta meg, akit Berényi Balázs követett, ám a sorozat készítői szerint a sorozat októberben lévő jubileumi huszadik születésnapja alkalmából a teljes évet az ünneplésre szánják azáltal, hogy sok rég nem látott szereplő lesz viszontlátható a sorozatban, miközben folyamatosan érkeznek majd az új karakterek is.

Egy biztos, fordulatos eseményekre számíthatnak a nézők az elkövetkezendő időszakban, én pedig igyekszem a jövőben is beszámolni a fontosabb fejleményekről nemcsak a blogon, hanem a sorozattal foglalkozó Facebookos oldalamon is. 🙂

Képek forrása: RTL Sajtóklub/Nagy Botond

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük