Famous In Love: Jövő áprilisban debütál Bella Thorne vadonatúj sorozata!

Április 18-án lesz a premier, méghozzá a Freeform csatornán.

Azt már régóta tudni lehetett, hogy Bella Throne hamarosan új sorozatban lesz látható, méghozzá a Freeform legújabb szériájában, a Famous In Love főszerepét kapta meg az ex-Disney sztár, ám ezen és az alapsztorin kívül valójában semmit sem lehetett tudni a sorozatról. Egészen mostanáig!

A napokban ugyanis kijött hozzá az első trailer, amelyben már a premier pontos dátumára is kitértek. Április 18-án fog elrajtolni a Famous In Love, felvezetésként pedig a Pretty Little Liars-t kapta meg, ami annak fényében nem is olyan nagy meglepetés, hogy mindkét szériát I. Marlene King jegyzi.

BELLA THORNE

A sorozat középpontjában Bella Thorne karaktere lesz, aki annak fényében megy el egy filmsorozat válogatására, hogy tudja több százan részt vesznek még rajta kívül, így tulajdonképpen nem sok esélye van bekerülni. A castingosoknak mégis rá esett a választásuk, így Paige élete fenekestül felfordul. Meg kell tanulnia kezelnie a hírességgel járó feladatokat, emellett pedig helyt kell állnia a kamerák kereszttüzében és a való életben is, mindezt úgy, hogy ne vészesítse el önmagát. A dolgok pedig csak még inkább összekuszálódnak azáltal, hogy Paige beleszeret a filmbeli partnerébe…

Bella Thorne mellett egyébként több ismerős arccal is találkozhatunk majd, mint például Keith Powers (Faking It), vagy éppen Carter Jenkins (UnFabulous), míg a felnőtt generációt többek között Vanessa Williams (Melrose Place) és Mark Valley (Human Target) fogja képviselni, akik közül többen már a trailerben is feltűnnek. Nézzétek csak:

Én mindenesetre nagyon várom már a premiert, hiszen az alapsztori érdekes, ahogyan a szereplőgárda is nagyon szimpatikusnak tűnik. A sorozat egyébként az azonos című könyvön alapul, amit Rebecca Serle írt. Itthon sajnos még nem jelent meg, de ha idővel mégis kiadná valamelyik hazai könyvkiadó, én egészen biztosan el fogom olvasni. 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük