Secrets and Lies: Egy napon lesz a premier Amerikában és hazánkban

Az AXN viharos sebességgel mutatja be itthon a sorozatot.

Manapság már egyáltalán nem újdonság (bár nem sok példa van rá), hogy egy magyar csatorna az amerikai vetítést követően még aznap, vagy akár másnap bemutassa itthon az adott epizódot, viszont az már tényleg említésre méltó, ha az Amerikai premier előtt órákkal teszi meg ezt a lépést. Jelen pillanatban pedig az AXN ezt fogja megtenni, hiszen Március 1-jén az időeltolódásnak köszönhetően hamarabb láthatjuk a Secrets and Lies premierjét, mint az amerikaiak. Ezért pedig jár a pacsi az AXN vezetőségének.

A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, melyet ezúton is köszönök, hogy a csatorna munkatársai eljuttattak hozzám. 🙂

(Fél-off: mivel már megígértem, hogy az összes midseason-i újoncról lesz majd kritika, így természetesen a Secret and Lies sem lesz kivétel, amit ezúttal szinkronosan fogom majd megnézni.)
Titkok és hazugságok – Premier Március 1-jén
Március 1-jén, az amerikai premierrel egy napon érkezik az AXN csatornára. A főszerepben két hollywoodi sztár, Ryan Phillippe és Juliette Lewis látható.

Az alaptörténet: Ben Crawford (Ryan Philippe) reggeli futás közben a közeli erdőben megtalálja a szomszéd kisfiú holtestét, a nyomozás során pedig jó szamaritánusból hamar első számú gyanúsítottá válik. Az ügyet egy elszánt és szigorú detektív, Andrea Cornell (Juliette Lewis), kapja meg, aki rögtön felfedez néhány ellentmondást Ben viselkedésében, így a férfi egyből a nyomozás célpontjává válik.
Ben kétségbeesetten igyekszik megvédeni családját a megaláztatásoktól és az ügyet övező médiafelhajtástól. A szomszédok is egyre inkább elfordulnak a családtól, a férfinak pedig rá kell döbbennie, hogy a környezetében mindenkinek van valami rejtegetnivalója. Ben házassága már eddig is romokban hevert, de amikor elhatározza, hogy bármi áron bebizonyítja ártatlanságát, végérvényesen a feje tetejére áll minden.

Secret and Lies (Titkok és hazugságok) 1×011×02
Premier: Március 1. Vasárnap 21:00 AXN

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük