Megérkezett az első előzetes a 2 hét múlva rajtoló 13 Reasons Why utolsó évadához!

Június 5-én debütál az utolsó szezon.

Nem kell már sokat várni arra és alig két hét múlva kiderül hogyan is sikerül leérettségizniük Claynek és társainak, hiszen a Netflix ekkor fogja élesíteni az előfizetői számára a 13 okom volt negyedik és egyben utolsó évadát. A korábban megszokott 13 részes etapokhoz képest ezúttal kevesebbre számíthatunk, hiszen mindössze 10 epizódból fog állni a záróakkord, ami nem feltétlen baj, hiszen eddig sem mindig tudták minőségi tartalommal megtölteni a részeket a készítők.

És hogy mire számíthatunk az utolsó felvonásban? Nos, azt már eddig is lehetett tudni, hogy Clay és barátai végre befejezik tanulmányaikat a középiskolában, és megpróbálnak túllépni a sok szörnyűségen, amelyek érték őket, ám a ma megjelent trailerből nagyon úgy tűnik, hogy ők hiába próbálnának felejteni, a múlt árnyai nem engedik. Higgyétek el, ennél pontosabban nem fogalmazhattam, inkább tekintsétek meg alább a videót, érdemes lesz, az én érdeklődésesemet legalábbis mindenképpen felkeltette.

Ám ne feledjétek, eléggé spoileres lehet azoknak, akik még nem látták a korábbi évadokat, és még mielőtt elfejteném van egy rossz hírem számotokra, Ani is látható lesz az utolsó részekben…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük