Két évtized elteltével újra egyesültek A dadus színészei!

Vigyázz, kész, nosztalgia faktorra felkészülni.

A járvány sajnos már Amerikában is ott tombol már régóta, ahol olyan súlyos a helyzet, hogy már Kínától is átvette a vezetést, ami mondjuk nem meglepő, hiszen míg Európában vagy éppen Ázsiában országokról beszélünk, addig Amerika egy nagy kontinens. Na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ebben a szomorú időszakban mindenféle figyelemelterelés és nem utolsósorban öröm ráfér most az emberekre. Hasonlóképpen gondolkodott A dadus sztárja és egyben egyik producere Fran Drescher is, aki 21 évvel a sorozat befejezte után döntött úgy, hogy itt az ideje ismét összetrombitálni a csapatot, a helyzetre való tekintettel azonban nem személyesen, hanem az internet segítségével webkamerák által.

Ekkora reunionra nem volt még példa, hiszen már korábban is akadtak rá kísérletek, ám mindig kimaradt valaki a szórásból, ezúttal azonban az összes főszereplő és fontosabb mellékszereplő részt vett a jeles eseményen, mindenki kedvenc Yetta nagyi megformálóját kivéve, Ann Morgan Guilbert ugyanis sajnos 4 évvel ezelőtt elhunyt…

Kapva kapva a lehetőségen, nem csupán nosztalgiázásról lesz szó az alább látható videón, hanem bizony az 1993-ban adásba kerülő pilot epizód table readjét követhetjük nyomon, azaz az első epizód forgatókönyvének felolvasása valósult meg. Felirat hiányában az angolul jobban tudók valószínűleg jobban fogják értékelni, mégis azt javaslom, hogy vessetek egy pillantást az első 5 percre, ahol bemutatkoznak a szereplők és a készítők, akiken az eltelt két évtized bizony felfedezhető, mégis jó érzés ismét elmerülni egy kicsikét a sorozat univerzumába.

Oh, és még mielőtt elfelejteném, a sorozat ikonikus főcímdala is felcsendül benne méghozzá élőben magától az előadótól, nézzétek csak:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük