Calista Flockhart is visszatér a Supergirl második évadában!

Szuper ilyen jó hírre kelni.

Miután a CBS nem kért többet a sorozatból, így a The CW rendelte be a sorozat második évadát, sokáig kérdéses volt, hogy az Ally McBeal egykori sztárja, Calista Flockhart is látható lesz-e az Október 10-én rajtoló második szezonban, hiszen a költségcsökkentés mellett a forgatások is Los Angelesből a kanadai Vancouverbe kerültek át.

A napokban azonban végre konkrét információk derültek ki ezzel kapcsolatban. Calista Flockhart most már biztosan visszatér, ám ezentúl nem állandó szereplőként lesz majd látható. Egyelőre nem tudni, hogy mégis mennyi részre tér vissza a színésznő, ám bízzunk benne, hogy minél többre.

Calista-Flockhart-Supergirl

Andrew Kreisberg, a sorozat producere szerint a Supergirl nem lenne olyan csodálatos a Calista által megformált Cat Grant nélkül, továbbá azt is elárulta, hogy mindannyian nagyon örülnek és izgatottak a közös munka folytatása miatt.

Természetesen én is nagyon örülök a hírnek, és most már tényleg egyre kíváncsibb vagyok az első szezonra, de azt hiszem megvárom a Viasat3 premierjét, ugyanis nagyon kíváncsi vagyok a magyar szinkronra. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük