The Goldbergs: Novembertől a Comedy Central műsorán!

Újabb vígjáték sorozatot vásárolt a csatorna.

A The Goldbergs Amerikában az ABC csatornán fut, ami a nem túl kimagasló ámde mégiscsak korrekt népszerűségének köszönhetően idén szeptemberben kezdte meg a negyedik évadát, így ebből a szempontból már éppen ideje volt a magyar premiernek.

The-Goldbergs-s01-premier-01

Tulajdonképpen igazán különleges sorozatról beszélünk, hiszen ez volt az első olyan komédia, amely kifejezetten a ’80-as – ’90-es évekbe kalauzolta vissza a nézőket, majd pedig ezt a hasonló sémát követte a Fresh Off the Boat is, csak míg utóbbi tudott is élni ezzel az egyedi lehetőséggel, addig a The Goldbergs már kevésbé. Anno én is megnéztem az első részt, ami sajnos egyáltalán nem jött be, kitudja talán most ismét adok egy esélyt a komédiának.

A sorozat középpontjában egyébként a 11 éves Adam áll, aki kamerát ragadva folyamatosan felvételeket készít családjáról így a veszekedésektől kezdve az őrültségeken át valóban mindent felvesz. Mindezt persze megfűszerezi a ’80-as évekre jellemző motívumok, mint például a neonszínű ruhák, vagy az erősen tupírozott frizurák.

A Goldberg család premierjére tehát pontosan három hét múlva, vagyis november 9-én szerda este kerül sor 21:00-kor, rögtön dupla epizóddal.

The-Goldbergs-s01-premier-02

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük