Sajtóközlemény: Új szlogent választott a SportKlub: Élvezd!

Élvezd! – mostantól ezzel az új szlogennel jelentkezik a SportKlub. 
Az IKO cégcsoporthoz tartozó csatorna nyáron írt ki pályázatot, hogy megtalálja az arculatához legjobban illő jelmondatot. Több mint száz ötlet érkezett a kreatív szakmában dolgozóktól és a szurkolóktól, ezek közül a SportKlub vezetősége a frappáns Élvezd! mellett döntött.

„Nagyon köszönjük a beküldőknek a sok javaslatot. A rövid és kicsit pimasz Élvezd! összefoglalja azt, amit a televíziózásról vallunk. A SportKlub egy szenvedélyes csatorna, mi hozzuk el a magyar nézők számára a Serie A-t, az olasz futballbajnokságot, amelyet valóban élvezet nézni. A meccsek és a háttérműsorok közvetítése közben arra törekszünk, hogy a tévénézés minőségi szórakozást nyújtson. A sport a szórakoztatásról szól és szeretnénk, ha nézőink élveznék a velünk töltött perceket” – nyilatkozta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.
Az Élvezd! szlogen bevezetése a SportKlub átalakításának fontos mérföldköve.
„Elindultunk egy olyan úton, amely egyedülálló a magyar sportcsatornák között.  A futball, kosárlabda, jégkorong és kézlabda mérkőzések mellett egyre több saját gyártású háttér- és magazinműsort kínálunk a nézőknek. Ilyen a sportolók életét bemutató MezTelenül, a parázs vitákat generáló Dodzsem és a szurkolók hangja, a Beszólás. Fontos, hogy a nézőink tudják, akkor is érdemes ránk kapcsolni, ha nincs éppen rangadó” – mondta a a SportKlub vezetője.
A szlogen több formában is látható, hallható lesz és visszaköszön a csatorna arculati elemeiről is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük