A Netflix bizalmat szavazott a sorozatnak – Jövőre érkezik a 13 Reasons Why folytatása!

Ennél jobb hírrel nem is zárulhatna ez a hét!

Bár eddig is sok helyen lehetett arról olvasni, hogy sem a Netflix sem pedig a készítők nem szeretnék még elengedni a sorozat kezét, a spekulálások ma azonban végre értelmet nyertek, hiszen hivatalosan is berendelésre került a második évad. Mindezt egy videóban tették közzé, amelyet Selena Gomez is megosztott alig egy órája az Instagram oldalán. Nézzétek csak:

https://www.facebook.com/13ReasonsWhy/videos/941816695920919/

A beharangozó “trailer” mellett egy rövidke szinopszis , amelyből kiderül, hogy míg az első évadban azon volt a hangsúly, hogy mely tettek következményeként döntött Hannah végül az öngyilkosság mellett, addig a második szezonban már kőkeményen az utóhatásokon lesz a hangsúly, tehát láthatni fogjuk, hogy Hannah iskolatársai és persze a szülei hogyan fogják tudni feldolgozni eme szörnyű tragédiát, és képesek lesznek-e tovább lépni vagy sem. Ugyanakkor a készítők szerint Hannah továbbra is része marad a szériának, vagyis nem kell majd nélkülöznünk Katherine Langford csodálatos játékát.

A folytatás jövőre érkezik a Netflixre, addig pedig bőven van idő pótolni a sorozatot azoknak, akik esetleg eddig még nem adtak volna esélyt. Véleményem szerint vétek lenne kihagyni a szériát, amelyről itt írtam egy átfogó értékelést. Ugyanakkor a könyv elolvasását is szívből tudom ajánlani, amelyről szintén található kritika az oldalon.

13 REASONS WHY

Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy milyen irányba fog továbbhaladni a sztori, amely már teljes egészében a sorozat íróira lesz bízva, lévén, hogy Jay Asher bár egy időben tervezett folytatást írni a regényhez, végül nem tette meg. Annak azért örülök, hogy az évadzáró részben nyitva hagyott kérdések most már biztosan megválaszolásra kerülnek majd. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük