Liptai Claudiát Ábel Anita váltja a Sztárban sztár zsűrijében!

Ez a pillanat is bekövetkezett!

A magyar sajtónál régóta központi téma már, hogy szükség esetén ki fog a várandós Liptai Claudia helyére beülni a Sztárban sztár élő adásaiba. Claudia eleve úgy tervezte, hogy addig szeretne dolgozni, amíg saját maga és a kisbaba is úgy érzi, hogy maximális teljesítményt tud nyújtani, és ez egészen ideáig így is volt.

Most viszont elérkezett a pillanat ahhoz, hogy a szórakoztató átalakulásokat már otthonról követhesse nyomon. A héten köszönhetjük tehát utoljára a zsűriben, jövőhéttől pedig Ábel Anita fogja dícsérni vagy éppen kritizálni az énekesek teljesítményét.

liptai-claudia-tv2

Claudia a következő sorokkal búcsúzik a szériától, és árulja el, hogy mi a véleménye Ábel Anitáról:

“Elérkezett a pillanat, amikor a kisfiam már azt súgja belülről, hogy most már inkább otthonról, egy fotelból nézzük a Sztárban Sztárt és a világot. Ő pihenne egy picit mielőtt megérkezik a mi világunkba. Mindig is mondtam, hogy addig fogok dolgozni, amíg az állapotom és az érzéseim engedik. Köszönöm a TV2-nek és a kollégáimnak, hogy támogatnak ebben. Ábel Anita 20 éve a barátom, imádom a humorát, felkészültségét és zsigeri őszinteségét. Nála jobb zsűritagot elképzelni nem lehet! Sok-sok sikert kívánok neki, és azt, hogy okozzon neki annyi örömet a Sztárban Sztár, mint amennyit nekem adott.”

Természetesen Ábel Anitát is szóra bírták, akivel egyébként nem csak itt, hanem a SuperTV2 képernyőjén hamarosan induló Sztárban sztár + 1 kicsi c. műsorban is találkozhatnak majd a nézők, ugyanis ott is zsűritagként lesz jelen, akárcsak a korábban már bejelentett Csobot Adél.

“Igazán megtisztelő, hogy a hazai televíziózás legnépszerűbb és hosszú ideje legnézettebb műsorában is számítanak rám. Ennél jobb elismerés nem is érhetne. Én magam is nagy rajongója vagyok a műsornak, követem hétről hétre. Izgalmas kihívás lesz zsűriként nézni mostantól.”

abel-anita-tv2

Jövőhéttől tehát megújult zsűrivel folytatódik tovább a Sztárban sztár, én pedig a jövőhéten mindenképpen jelentkezem végre egy kritikával. A váltástól függetlenül eredetileg is így terveztem, hiszen miután Vasárnap kiesik egy újabb versenyző, az induláshoz képest már csak feleannyian fognak megküzdeni a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért.

Képek forrása: TV2 Sajtószoba/Nánási Pál

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük