Megjelent az első poszter és trailer a Scream Queens második évadához!

Szeptember 20-án tér vissza a sorozat.

A San Diegóban megrendezett Comic Conon a sorozat szereplői is részt vettek, ahol több információ is kiderült az ősszel érkező második évad kapcsán. Azt már régóta tudni lehet, hogy az évad fő helyszíne az öt éves időugrást követően egy kórház lesz, illetve, hogy Emma Roberts mellett lesz egy rakás visszatérő, annak ellenére, hogy eredetileg csupán négyen tértek volna vissza. Íme tehát azok, akikkel a folytatásban is találkozunk majd: Lea Michele, Jamie Lee Curtis, Keke Palmer, Abigail Breslin, Billie Lourd, Niecy Nash és Glen Powell.

A visszatérők mellett új szereplők is lesznek, Taylor Lautner és John Stamos állandó szereplőként csatlakoztak a stábhoz, mindketten egy-egy orvost fognak alakítani, Colton Haynes castingolása pedig egy igencsak friss hír. Egyelőre még nem tudni semmit sem a karakteréről, illetve arról sem, hogy hány epizódban lesz jelen, bízzunk benne, hogy minél többen. 🙂

Ezek után a hírek és a feltűnő poszter után – amely kattintásra természetesen nagyobb méretben is megjelenik –  még nagyobb kedvet kaptam a sorozathoz, amire nem számítottam, hiszen az első évad nem tetszett különösebben. Mivel tavasszal daráltam a szóban forgó tizenhárom epizódot, ezért kritikát már nem tervezek róla írni, ahhoz újra kellene pörgetnem a részeket, amit pedig nem szeretnék, egyszer is elég volt végignézni.

Végezetül pedig következzen a napokban kiadott rövidke trailer, amiben a Chanel lányok tűnnek fel:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük