Revenge (Bosszú): Az utolsó előzetes a fináléhoz

Vasárnap este véget ér Emily bosszúhadjárata mindörökre.

Múlt héten nagyon lesújtott a kasza híre, hiszen titkon sokáig reménykedtem a folytatásban, pláne, hogy a Vasárnap esti tíz órás sávjában az ABC sorozatát választják legtöbben a többi csatorna kínálata helyett. Ezen felül, Sunil Nayar a sorozat showrunnere, és csapata már erőteljesen gondolkodtak az ötödik évad fő irányán, amit egyébként vázoltak is a csatorna fejeseinek is. Hogy pontosan miképp is zajlott volna az a reboot, azt mi nézők sajnos már nem tudjuk meg, hiszen 4 évad és 89 rész után véget ér az egyik kedvenc sorozatom.

Az évadzáró ami egyben sorozatáró rész is a Two Graves címet kapta, ami magyarul Két sírt jelent, vagyis a cím alapján a sorozathoz méltó és egyben tragikus búcsúra számíthatunk. Sajnos a marketingesek most eléggé fukarok voltak, hiszen összesen 1 db kép jelent meg az epizódból, amit a poszt alján meg is találhattok, valamint az utolsó előzetest be is illesztettem ide:

Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de akárcsak a Glee esetében úgy most sem vagyok képes még búcsúzni a sorozattól, annak ellenére sem, hogy bizony a negyedik évad első fele korántsem volt már olyan érdekes, mint az előző évadok… Ettől függetlenül sajnos nincs mit tenni, az ABC fejesei már nem láttak több fantáziát a showban, de még mindig jó egy izgalmas, és minden szempontból lezárt negyedik évad, mint egy minőségben még gyengébb ötödik évad.

A készítő szerint minden lényeges szálat sikerült lezárni annak ellenére, hogy a forgatáskor még nem tudták a kaszát, csupán egy apróbb cliffhangerre számíthatunk, reméljük, hogy tényleg így lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük