Április 5-én startol Az ének iskolája harmadik évfolyama

Méghozzá egy igencsak előkelő időpontban.


Húsvét Vasárnap lesz Az ének iskolája harmadik évadának első epizódja, melyben először láthatjuk majd a vadonatúj 16 diákból álló osztályt. Ezúttal a korhatárt egy picit módosították, 8-14 helyett 7-17 éves gyerekek illetve kamaszok jelentkezhettek, amivel már annyira nem értek egyet, hiszen egy 17 éves kamaszt nem kellene összemérni egy 7 éves gyerekkel, mindenesetre ha most is ugyanolyan kiváló hangú delikvens lesz, akkor nem lesz egy rossz szavam se. Idén egyébként közel 1500-an jelentkeztek, így nehéz döntések előtt állnak a tanárok, az biztos.
A harmadik széria ugyanabban az időpontban lesz látható, mint a második széria, vagyis Vasárnap esténként 18.55-től kezdődnek majd a friss részek. Ez a sáv nagyon is bevált a TV2-nek, ha csak az ilyen tehetségkutató műsorait nézzük, hiszen például a Napló innen lett száműzve, annyira elszipolyozta a nézőket az RTL Klub Cobra 11 sorozata. Na most, a Cobra 11 ismét képernyőn van, reméljük, hogy a legtöbben inkább Az ének iskoláját fogják majd választani. 🙂
Ahogy már említettem, az új évfolyam kisebb változásokat is hoz, hiszen Friderikusz Sándort Ördög Nóra váltja, akinek van már tapasztalata a gyerekekkel, hiszen három évig volt a Kölyökklub arca, a Tanári Karban pedig Caramel érkezik Király Viktor helyére.
Caramel a következőt nyilatkozta az Aktívnak, amit itt meg is nézhettek:
“Korosztálytól függetlenül nagyon tehetséges gyerekeket láttunk és hallottunk, volt olyan, hogy azt hittem, elájulok egy-egy előadás alatt, olyan erős hatással volt rám. Rengeteg ígéretes kis énekes van itt, akik egyszer majd komoly előadókká válhatnak. Ők már az a generáció, akik a videómegosztókról tanulnak meg sok mindent, szorosabb kapcsolatban vannak a zenével, mint gyerekkorunkban mi voltunk. Persze, van mit csiszolni rajtuk, és örülök, hogy ebben én is közreműködhetek. Úgy érzem, megtaláltam a helyem ebben a műsorba.”
Személy szerint én már nagyon várom a premiert, hiszen az első két évadot nagyon szerettem. Ti várjátok már a premiert?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük