Íme a búcsú, a Grace klinika két távozó orvosától

Még egyszer utoljára szánjunk rájuk egy kis figyelmet.

A sorozat készítői most igencsak jófejek voltak, hiszen nem nagyon szoktak megemlékezni, vagy netalántán nagy jelentőséget tulajdonítani a távozó szereplőknek. Ezúttal azonban mégiscsak kivételt tettek, talán azért is, mert most rögtön ketten is távoztak, történetesen ugyebár Arizona és April, akik a 14. évaddal búcsúztak rajongóitól.

Kilenc év bizony hosszú idő, sok minden történt ez alatt az idő alatt a karakterekkel, esküvőtől a váláson át egészen a balesetig volt itt minden, örömből és szomorúságból tehát nem volt hiány bőven. Ezeket a pillanatokat próbálja feleleveníteni az alább is látható két videó. Ami pedig nézhetőséget illeti, míg Arizona esetében nem találtam túl nagy spoilert a magyar szinkronnal követőknek, addig April búcsúvideójától már óva inteném a magyar rajongókat, mert ott bizony már felfedeztem egy-két történést, amelyek még nem történtek meg a Prime-on vetített részekben! Szóval mindenki saját felelősségre indítsa el a második videót.

Ami pedig a sorozat távolabbi jövőjét illeti, még két évig van bebiztosítva, hiszen Ellen Pompeo két évadra írt egyelőre alá, az ősszel debütáló 15. évadban pedig lesz egy visszatérő is, de, hogy pontosan ki, azt ennek a cikknek a végén tudhatjátok meg. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük