Két közkedvelt karakter is elhagyja a Grace klinika fedélzetét!

Kemény időszak elé nézhetnek a sorozat rajongói.

Alig pár órával ezelőtt bombaként robbant a hír, amely szerint Jessica Capshaw és Sarah Drew nélkül fog folytatódni az ABC közkedvelt sorozata. Bár a soron következő 15. évadot még nem rendelte be, ettől függetlenül a készítők már elkezdték felvázolni a leghamarabb ősszel startoló etap fő vonalát, amelyben Arizona és April számára bizony sajnos már nem jut szerep.

A döntés tehát ezúttal kreatív okok miatt valósult meg, és nem a színésznők szerettek volna önként távozni, mint mondjuk pár évvel ezelőtt Sandra Oh vagy éppen Sara Ramirez. Mindezt a sorozathoz nemrég társ-showrunnerként visszatért Krista Vernoff is megerősítette, akinek egyébként nem ez volt az első meglepő húzása, hiszen az évad elején például egy rég nem látott karaktert hozott vissza a Kim Raver által életre keltett Dr. Teddy Altman személyében, akit a hírek szerint nem most láthattunk utoljára.

Egyes iparági pletykák szerint a kreatív ok mellett még költségcsökkentés is áll a háttérben, amelyet elsősorban azzal magyaráznak, hogy Ellen Pompeo fizetését nemrég emelték meg, aminek cserébe újabb két évadra írt alá. Nos, kétségkívül van ráció ebben az elméletben, hiszen míg Arizona az ötödik évadban csatlakozott a stábhoz, és a hatodiktól vált állandó szereplővé, addig April pont a hatodikban mutatkozott be, és lett egy évre rá főszereplő. Szóval az évek elteltével biztosan a gázsijuk is növekvő tendenciát mutatott, ettől függetlenül mégiscsak drasztikus húzásnak érzem egyszerre két karaktert kiírni…

Mindenesetre ezzel a korai bejelentéssel, még bőven megvan rá az esély, hogy egy értelmes és kerek sztorival zárják le a történetüket. Szóval, April és Arizona fanok, jobb ha felkészültök egy érzelemdús évadzáró epizódra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük