OMG: Újra egyesül a Mikaelson család!

Négy év után végre megvalósulhat a lehetetlen.

A már negyedik évadát taposó Legacies házatáján már sokszor felbukkantak korábbi TVD és TO karakterek, utóbbiból Freya például már kétszer is, míg Rebekah egyszer tette tiszteletét idén, most pedig két további régen látható szereplő teszi tiszteletét a sorozatban, akiket legutoljára a The Originals utolsó évadában láthattunk.

Egy újabb ősi vámpír, és a család régi barátja, azaz Kol és Marcel tűnik majd fel a Legacies április 15-ei epizódjában, ráadásul velük tart majd Rebekah és Freya is, ilyen szintű családegyesítésre pedig még nem volt eddig példa, hiszen legutoljára a The Originals utolsó részében szerepelt együtt a Mikaelson família.

Még a Legacies indulásakor nyilatkozta azt, a sorozat kreátora, Julie Plec, hogy bárkit szívesen látnak viszont, aki szeretne vendégszerepelni. A mostani jeles eseményről pedig maga a showrunner, Brett Matthews mondta el a véleményét:

„A Mikaelson családot szívesen látjuk bármikor, mindig és örökké. Öröm újra meglátogatni ezeket a karaktereket és az őket játszó tehetséges színészeket. A covid mindezt sajnos megnehezíti, ütemezés szempontjából is, hiszen tehetségükből adódóan mindannyian nagyon elfoglaltak. De ha nem tudnak beutazni New Orleansból, lehet, hogy nekünk kell elmennünk hozzájuk.”

Ilyen csodálatos örömhírre magam sem számoltam mostanság, annak meg pláne örülök, hogy nincs messze a premier. Szinte biztosra mondom azt, hogy a premier másnapján jómagam is csekkolni fogom az aktuális epizódot, nagyon hiányoztak már ugyanis az ősi vámpírjaink. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük