Horváth Tamás győzelmével zárult az idei Sztárban sztár!

Véget ért a Sztárban sztár 2017-es kiadása.

Ma este finálézott a Sztárban sztár ötödik évada, amelyben a finalisták két produkcióval léptek színpadra, egy duettel illetve egy szólóval. Tulajdonképpen mindenki kihozta a feladatából a maximumot, ha választanom kellene, akkor mégis Király Viktor utolsó átalakulását mondanám az est fénypontjának, amikor élethűen idézte meg Somló Tamást.

A nézők döntése alapján Janicsák Veca lett a negyedik helyezett, Pápai Joci pedig a bronz dobogóra léphetett fel, míg Király Viktornak be kellett érnie az ezüsttel, hiszen az ország legsokoldalúbb előadójának Horváth Tamást választották. Összességében elégedett vagyok a kialakult végeredménnyel, Tamás is nem egy felejthetetlen pillanatot okozott ez alatt a tíz hét alatt. A nemrég feltett kérdésem alapján egyébként a blogra látogatók többsége Tamáson kívül bárki más győzelmét jobban eltudta képzelni. Ettől függetlenül szívből gratulálok Tamásnak a győzelméért. Szép volt! 🙂

A Sztárban sztár tehát egy időre véget ért, de nem maradunk sokáig átalakulós showműsor nélkül, két hét múlva ugyanis már el is rajtol a gyerekverzió, amely párosait a mai döntőben leplezték le, de erről majd egy külön posztban fogok hamarosan beszámolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük