December 2-án startol el a Korhatáros szerelem a TV2-n!

Már csak két hetet kell rá várni csupán.

Az RTL Klub sikerei után végre a TV2 is belevágott a heti sorozat gyártásába, nagy örömömre pedig elsőként egy olyan szériával szeretnék elindítani ezt a remélhetőleg hosszú évekre bebiztosított vonalat, ráadásul már első hallásra is sokkal jobban felkeltette az érdeklődésem, mint a Válótársak vagy akár A mi kis falunk.

Azt már október óta lehet tudni, hogy decemberben fog elrajtolni a Korhatáros szerelem, ám a pontos dátumot csak a mai nap tették közzé. Mondjuk nem értem, hogy miért nem a Sztárban sztár fináléjában árulta el Tilla, amikor úgyis kapott egy külön kis szegmenst, amely keretén belül még Kovács Patríciát is meghívták a showműsorba, hogy egy kicsit népszerűsítse sorozatát.

A TV2 új romantikus vígjátéksorozataként aposztrofált szériája tehát december 2-án, szombat este 21:30-kor fog elrajtolni, egy igen kiemelt időpontban, ugyanakkor kicsit kockázatos is, hiszen felvezetésként Liptai Claudia vadonatúj élő interaktív “gameshow”-ját, az Appra magyar!-t fogja megkapni, ami szintén nem indult még el, tehát ha netalántán bukás lenne ez a különleges formátummal rendelkező műsor, akkor onnan nehezebben jöhet majd ki győztesként a Korhatáros szerelem. Persze remélem nem lesz igazam, és a 13 részes első évadot, hamarosan követni fogja egy második is. Feltéve, ha valóban szórakoztató lesz a sorozat, de ismerve a szereplőgárdát, erre minden esély megvan. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük