Véget ért a Valami Amerika 3 forgatása, jövő februárban kerül a mozikba!

A harmadik egyben az utolsó rész is lesz.

A héten, egészen pontosan kedden fejezte be a stáb a Valami Amerika 3 forgatását, amely pontosan annyi időt vett igénybe, amennyivel eleve terveztek. A színészek beszámolója szerint olyan volt számukra ez az 5 hét, mintha egy osztálytalálkozón vettek volna részt, ami teljes mértékben érthető, hiszen míg az első részt 2001-ben készítették el, addig a másodikra 2008-ban került sor, ám sajnos nagyon úgy tűnik, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor ilyen formában találkoztak ismét, a film egyik írója és rendezője, Herendi Gábor ugyanis elárulta, hogy nagyon nincs tervbe véve egy negyedik rész elkészítése.

A történetről egyelőre nem sok mindent lehet tudni, a stáb ugyanis nagyon titkolózik ezzel kapcsolatban, a műfaját mindenesetre már elárulták, ami a második mintájára akció-vígjáték lesz, ám az ígéretek szerint ezúttal még több lesz az akció. A kiadott szinopszis alapján annyi már biztos, hogy a 3 testvér ezúttal is szorult helyzetbe kerülnek, természetesen a szélhámos Alexnek köszönhetően, a helyzetet pedig bonyolítja egy milliókat érő, lopott bélyeg, amelyet a rendőrség, a maffiabanda Baláék és Toniek mellett a rendőrség is keres, a tét pedig a fiúk sorsa, éppen ezért Timi és Eszter is beszállnak a hajszába.

Ami a szereplőket illeti, az első és második film legfőbb szereplői visszatérnek, tehát Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Oroszln Szonja, Ónodi Eszter, Szervét Tibor, Tompos Kátya, Csuja Imre, Faragó András és Thuróczy Szabolcs mellett új karakterek is csatlakoznak, akiket bizony olyan ismert színészek fognak életre kelteni, mint Stohl András, Pokorny Lia, Nagy Ervin, László Zsolt, Kovács Lehel, vagy éppen Scherer Péter.

A bemutatóra 2018. február 15-én kerül sor, amelyre remélhetőleg épp annyian lesznek kíváncsiak, mint az első két részre. Én mindenesetre már nagyon várom a premiert, remélem a korábbiakhoz hasonló minőségre számíthatunk majd.

Addig is íme néhány kép, amelyeket a színészek készítettek a forgatás alkalmával, leginkább Oroszlán Szonja volt a legaktívabb, szinte minden nap megörvendeztette közösségi oldalán rajongóit, a jobbnál jobb szelfikkel. A képek klikkre nőnek! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük