A Keresztanyu befejezése után startol el A Konyhafőnök nyolcadik évada!

A folytatásban ismét Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos fogja megkeresni a legújabb konyhafőnököt.

Április 30-án ér véget a Keresztanyu első évada, amelynek a folytatását már rég berendelte a csatorna, sőt, már a forgatás is elindult, az RTL pedig egy aduászt indít el a megüresedett helyre. Május 3-án érkezik ugyanis A Konyhafőnök nyolcadik évada, amelyben a legnagyobb újdonság az lesz, hogy ezúttal Fördős Zé is csapatot fog kapni.

További részleteket az erről szóló Sajtóközleményben olvashattok alább, amelynek forrása az RTL Sajtóklub.


Sajtóközlemény: Jön A Konyhafőnök vadonatúj évada – Zé közbelép!

Lélegzetelállító rajttal indul a Konyhafőnök legújabb évada az RTL Klubon! Május 3-tól újra a konyháé a főszerep a hétköznapokon, ahol ismét amatőr szakácsok teszik próbára tudásukat. Hosszú évek várakozása után Fördős Zé végre csapatot kap, így egy új színnel bővül a paletta: jön a sárga csapat!

A népszerű gasztrorealityben (gyártó: Solaz Media) idén is bepillantást nyerhetnek a nézők a casting nem mindennapi időszakába, ahol ezúttal is garantáltak a hatalmas kiborulások, a botrányok, a megható és vicces pillanatok. Sokan még mindig nehezen tűrik a kritikát és ennek most is hangot adnak.

Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé próba teszik ízérzéküket, a jelölteket és egymást is. A versenyzőkre egyre extrémebb feladatok várnak, melyeket most is időre kell teljesíteniük. A verseny tétje továbbra is óriási: A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint!

Figyelem! Fördős Zé óriási meglepetéssel készül az évadnyitóra, szuperhősként veti magát a mélybe. Május 3-tól A Konyhafőnöké a főszerep!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük