Sajtóközlemény: Violetta – Vajon ki lesz a nagy ő?

A sikersorozat mai esti évadzáró epizódban közelebb kerülünk a megoldáshoz!
Violetta, a Disney Csatorna népszerű sorozatának főszereplője hasonló problémákkal küzd, mint minden átlagos tinédzser. Buenos Airesben egy teljesen új világba csöppen, ahol megnyílik előtte a világ és rengeteg barátra tesz szert. A szórakozás mellett a szerelem is beköszönt az életébe, de a szerelmi bonyodalmak és a fájdalmas szakítás őt sem kíméli.  Vajon kit fog végül választani a lány? Az első évad záró epizódjával közelebb kerülhetsz a titokhoz, ha május 30-án, pénteken 18.05-től a Disney Csatornával tartasz.

Tomas családja miatt úgy dönt, hogy visszatér Spanyolországba. A távszerelem nem könnyű, főleg nem serdülőkorban. Tomas nem akar hiú reményeket kelteni Violettában, ezért nehéz szívvel, de arra kéri a lányt, hogy felejtse el örökre.  Azonban idővel kiderül, hogy csak próbatételnek szánta.

A szálak azonban tovább bonyolódnak: Violetta azt a következtetést vonja le, hogy Tomas Ludmillába szerelmes és ezért hagyja el őt. Összetörik a szíve, de ekkor feltűnik a színen a jóképű Leon. Az iskola legmenőbbnek számító pasija randira hívja Violettát, ahol sikerül közel kerülnie a lány szívéhez. Violetta maga is meglepődik, amikor hagyja, hogy Leon megcsókolja. Violettának ez élete első, igazi csókja, amely igazán emlékezetes minden lány számára. Tomas ugyan távol van, de a távolság nem öli meg a szerelmet és a több ezer kilométer csak felerősíti Violetta hiányát…  
Ha kíváncsi vagy, hogy alakul a történet, akkor ne mulaszd el az évadzáró epizódot.
Violetta – Az első évad évadzáró epizódja
Ma 18.05 Disney Csatorna

“A Sajtóközlemény a dchirek.blogspot.com oldalról való.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük